De ce barbatii de cele mai dese ori aleg culoarea neagra la un rucsac barbati

De ce barbatii de cele mai dese ori aleg culoarea neagra la un rucsac barbati De ce barbatii de cele mai dese ori aleg culoarea neagra la un rucsac barbati

Bestsellerul absolut al tuturor sezoanelor a fost si ramane rucsacul negru. Care este secretul popularitatii si al unei dominatii atat de coplesitoare? Se pare ca exista o serie de motive psihologice, sociale si culturale de ce barbatii aleg anume rucsacuri barbati in aceasta nuanta.

Partea europeana a continentului prefera aceasta culoare nu pentru ca europenii sunt intr-o stare de depresie permanenta, nicidecum nu. Negrul este un atribut cultural al civilizatiei europene, invaluit in secole de razboaie religioase, revolutii culturale si industriale.

Deci, sa analizam principalele motive pentru care mai multi oameni opteaza pentru culoarea neagra atunci cand aleg un rucsac barbati:

Legatura istorica si culturala

Cultura noastra a fost mult timp limitata de catusele clasicului, oamenii nu au avut multe culori de alas atat la haine cat si la accesorii. In plus, industria usoara a cunoscut o lipsa constanta de materiale, iar moda a fost supusa unei cenzuri stricte, care a insuflat natiunilor intregi obiceiul de a nu purta stralucitor si colorat.

Moment psihologic

Multi tind sa creada ca imbracamintea neagra este o expresie emotionala a starii unei persoane care se afla intr-o stare plictisitoare sau deprimata. Cu siguranta, se poate urmari legatura cu cultura gotica. Dar psihologii inca atribuie acest lucru unei forme de izolare si un sentiment de jena. Adevarat sa nu, dar psihologii subliniaza si faptul ca oamenii se simt mai in siguranta in negru.

Forta de caracter

Totodata, nuanta de negru a acestor rucsace barbati subliniaza, de asemenea, latura puternica a unei persoane. Oamenii prefera aceasta culoare stricta in mare masura pentru ca, sa zicem, intr-o rochie neagra este mult mai usor sa obtii efectul dorit decat in ​​roz. Aceasta este cea mai puternica culoare dintre toate, avand un mesaj emotional clar si lipsit de ambiguitate. Consultantii de afaceri recomanda sa te imbraci all black atunci cand intri in negocieri sau intr-o conversatie serioasa cu subalternii - ajuta la dominatie. Negrul este culoarea oamenilor de succes.

Practicitate

Un rucsac neagru se va asorta cu orice. Nu trebuie sa te gandesti mult timp dimineata la ce rucsac sa porti. Suntem increzatori si stim ca astfel de lucruri nu isi vor pierde niciodata relevanta - un rucsac negru este etern!

Mediu inconjurator

Potrivit statisticilor, din toate acele rucsacuri negre achizitionate au fost achizitionate de locuitorii din mai mult de milioane de orase. Locuitorii oraselor mai mici experimenteaza cu mai multa indrazneala culorile. Mediul afecteaza direct modul in care vom arata. Astfel, culorile unui oras mare, arhitectura lui si chiar vremea influenteaza puternic alegerea tonurilor vestimentare in mod subconstient.

Dar cea mai buna si mai concisa este parea ca: „Negrul este modest si arogant in acelasi timp. Culoarea neagra este usoara si lenesa, dar misterioasa. Dar mai presus de toate, negrul este mega universal”. 

Tu ce culoare de rucsac pentru barbati preferi?