Dating online - cum sa gasesti o partenera online

Dating online - cum sa gasesti o partenera online Dating online - cum sa gasesti o partenera online

In acest ghid, va vom arata pas cu pas intregul proces de dating online. De la a gasi cel mai bun site de intalnire, a va proteja confidentialitatea digitala, pana la aceasta prima intalnire, v-am acoperit.

Alegerea site-ului potrivit 

Cyber-sea of   love poate fi coplesitoare pentru a naviga. Se estimeaza ca exista aproximativ 5.000 de site-uri de intalniri online in intreaga lume. Primul lucru pe care doriti sa il verificati este daca site-ul web este un site de renume. Va sugeram sa va conectati la site-uri web cunoscute si sa faceti unele cercetari. 

Efectuati cautari pe Internet pentru a afla cati membri sunt abonati, cititi recenzii care pot include atat experiente bune, cat si rele din site. Accesati site-ul propriu si investigati inainte de a va inscrie. Cititi politica de confidentialitate. Cautati o sectiune ,,despre noi". Site-ul furnizeaza numele unei persoane reale sau cel putin un numar de telefon pentru a contacta daca aveti intrebari? 

Platit vs. gratuit?

 Acest lucru depinde cu adevarat de ceea ce cautati. Site-urile platite tind sa aiba membri care se angajeaza sa intalneasca oameni in viata reala, deoarece este o investitie financiara. Calitatea de membru la aceste site-uri nu este ieftina, asa ca, daca cineva plateste, de obicei, sunt mai seriosi cu privire la gasirea unei relatii. Vezi detalii despre cum sa gasesti femei singure din zona ta pentru intalniri, relatii. Site-urile gratuite tind sa aiba mai multi membri, ceea ce este egal cu mai multe optiuni, dar inseamna, de asemenea, ca exista o sansa mai mare de interactiune cu un escrocher pe aceste site-uri. 

Factorul personal 

Retineti; majoritatea acestor site-uri vor stoca mai multe informatii personale despre dvs. decat alte site-uri web. Cand completati un profil pe unul dintre aceste site-uri, acesta poate fi extrem de detaliat. Aceste site-uri va vor solicita adesea sa enumerati orasul in care traiti, data nasterii, starea civila, sexul si informatii chiar mai detaliate, cum ar fi daca detineti animale de companie sau aveti copii. Poate parea destul de invaziv, dar ajuta site-ul sa se potriveasca cu persoanele din zona dvs. si sa va ajute sa restrangeti criteriile in cautarile de membri. In plus, o multime de aceste site-uri vor avea ceea ce se numeste ,,teste de personalitate". 

Scopul acestor chestiuni este de a va ajuta sa va potriviti cu alti indivizi. Cu toate acestea, raspunsurile la aceste teste pot fi foarte personale si doriti sa va asigurati ca informatiile dvs. private sunt protejate in mod corespunzator. Cum sa va protejati confidentialitatea pe site-urile de intalniri online: verificati daca site-ul sterge datele dvs. dupa ce va inchideti contul. Unele site-uri va vor permite sa stergeti sau sa dezactivati contul. Deoarece utilizatorii revin uneori la intalnirile online, site-ul va poate pastra informatiile. Verificati setarile de confidentialitate din profilul dvs. 

Unele site-uri de intalnire public fac profiluri in mod implicit, ceea ce inseamna ca pot fi indexate de motoarele de cautare. Uita-te la politica de confidentialitate. Ar trebui sa fie clar cum impartaseste informatiile dvs. personale cu alti membri. De asemenea, ar trebui sa fie clar despre cine mai are acces la datele dvs., cum ar fi tertii. Iti dezvaluie fotografia doar membrilor sau, de asemenea, pentru publicitate online? Daca da, exista o optiune de a renunta?