Cum te pot ajuta slapii de baie

In timp ce unele persoane isi construiesc si dau deoparte un adevarat echipament pentru sesiunile de imbaiere de la mare, altii considera ca investitia in astfel de accesorii este una de prisos. Cu toate acesta, de-a lungul timpului, slapii de baie, de exemplu, au aratat ca detin o sumedenie de avantaje. Cu toata ca nu sunt un accesoriu extrem de fashion si surprinzator,, acestia pot fi purtati la numeroase ocazii si in numeroase situatii. Astazi va vom mentiona cateva dintre ele si motivele pentru care n-ar trebui sa omiteti achizitia unei astfel de perechi.

 

Care sunt avantajele unor slapi de baie

 

 

1. La mare

Fie ca alegi sa mergi de unul singur sau alaturi de familie intr-o vacanta dintr-o destinatie exotica, fie ca optezi pentru o vacanta la mare la noi in tara, slapii de baie sunt un must-have.

Acesti slapi te vor ajuta sa nu calci in diferite lucruri care se afla pe fundul marii, uneori acestea fiind reprezentate fie de potentiale fructe de mare periculoase (cum ar fi aricii care se regasesc in marile tropicale), fie resturi de deseuri, sticla scoici. Toate aceste lucruri te-ar putea rani pe tine sau pe unul dintre membrii familiei, de aceea e recomandat sa-ti cumperi o pereche de astfel de slapi de baie tip balerini, cu talpa de silicon.

 

2. La dus

Daca baia ta este pavata cu gresie lucioasa sau fara proprietati antiaderente, riscul unor accidente este foarte ridicat. De aceea isi recomandam sa apelezi la acesti slapi care, de asemenea, vor preveni o serie de accidente extrem de periculoase pentru tine sau cei dragi.

Slapii iti vor oferi mai multa siguranta si mai multa stabilitate.

 

3. In timpul renovarilor

Atunci cand renovezi, varuiesti, schimbi podeaua etc. e nevoie de asemenea de o incaltaminte adecvata care sa-ti fereasca picioarele si care sa nu duca la finalizarea proiecului cu o adevarata istorie. Din nou, slapii de baie isi pot dovedi eficacitatea.

 

4. Confort

Poti apela la o pereche de slapi clasici si traditionali, cu barete prinse de o conexiune intre degete, pentru a te deplasa la magazin, la plimbare sau pe plaja. Sunt usori si comozi, astfel incat picioarele tale nu vor avea de suferit.