Cum se foloseste corect placa de par? 7 Sfaturi ce te vor ajuta

  • Luni, 16 Noiembrie 2020
  • Diverse
  • Publicat de

Ia notite! ce trebuie sa faci inainte sa folosesti placa de par, esti sigura ca o folosesti intr-un mod corect? Afla aicea care este cea mai buna placa de par

Dacă esti genul de persoana care foloseste placa zilnic, este posibil ca părul tau. Să nu arate atât de strălucitor pe cum ti-ai dori. Deoarece temperaturile ridicate la care este supus, poate face ca durata de viata a firului de par sa fie mult mai scurta

Stiai ca poti aplica mai multe ''trucuri'', astfel încât utilizarea placi să nu îţi strice părul Utilizarea acestuia trebuie sa fie controlata si sa nu fie folosita intr-un mod excesiv, pentru a evita riscurile multiple de deteriorare a părului, aplicarea căldurii direct pe păr il poate deteriora  pe acesta intr-un mod ireversibil.

Acest aparat a devenit in ultimi ani un accesoriu in plus din recuzita oricarei femei, este de nelipsit. Pentru a profita la maxim de acesta este indicat sa sti sa il folosesti corect 

Foarte multe femei sunt fane declarate ale acestui produs, dar exista si acele femei care nu au facut o alegere buna cand au achizitionat placa de par si dupa cateva experiente negative cu aceasta se declara importriva folosiri a unui astfel de aparat termic.

V-am scris in acest comunicat o serie de sfaturi, astfel încât să vă puteti îndrepta părul oricând doriti fara sa aveti probleme!

  • 1. Folositi o protectie termica impotriva caldurii!

Acest lucru vă va economisi foarte mult timp la aranjatul părului si îl va proteja impotriva deteriorarii

  • 2. Parul trebuie sa fie uscat inainte de a pune placa pe el

În acest fel vei evita să arzi firul de par. Parul trebui lasat să se usuce la aer, în mod natural, pentru a nu-l supune uscătorului, daca vei folosi placa ulterior.

  • 3. Descâlciti bine parul inainte de a folosi placa 

Daca treceti placa fierbinte peste parul inodat riscati sa il rupeti . Cu părul uscat si bine descâlcit rezultatul va fi mult mai bun.

  • 4. Alegeti o placa buna

Exista multe modele de placi de par la ora actuala pe piata, însă cele mai bune placi de par sunt acelea care sunt testate. Este de preferat sa scoateti ceva mai multi bani din buzunar cand doriti sa achizitionati o placa, si sa cumparati una ceva mai profesionala.

  • 5. Nu folositi placa in fiecare zi

Cea mai buna practica este de a lasa parul macar o zi sa se recupereze dupa ce ati pus placa pe el, in felul acesta firul de par nu se slabeste intr-un timp foarte scurt.

  • 6. Nu folositi placa la temperatura maxima 

De obicei la parul vopsit este indicat sa folositi o temperatura mai mica pentru a nu il arde, pentru un par sanatos care nu a fost vopsit este recomandat sa se treaca placa la o temperatora maxima de 180 grade, iar pentru firul de par foarte ''gras''si bogat este recomandata o temperatura intre 180 si 230 de grade celsius

  • 7 Evita sa treci placa prin aceeasi suvita de par de multe ori

Cel mai recomandat este sa treceti 1,2 ori placa prin aceeasi suvita de par pentru a nu il deteriora, daca acesta nu se aseaza este de preferat sa mariti putin nivelul de caldura decat sa treceti de foarte multe ori prin aceeasi zona. '' Cu o placa buna nu ar trebui sa aveti aceasta problema''.

Daca vrei sa afli care sunt cele mai bune televizoare smart fa click