Cum sa reduci celulita intr-un timp scurt

Celulita este un termen comun folosit pentru a descrie buzunarele de grasime de suprafata, care cauzeaza depresiuni neregulate sau pielea de „coaja de portocala”. Apare la 90% din femeile post-adolescente si este rareori vazuta la barbati. Celulita este de obicei gasita pe coapse, fese si abdomen.

Celulita nu este imposibil de eliminat, asa cum multi oameni cred. Specialistii asigura faptul ca este posibil sa se imbunatateasca aspectul pielii cu unele modificari in dieta, exercitii fizice si proceduri estetice.

Cel mai bun lucru este ca rezultatele nu dureaza atat de mult sa apara. Urmand sfaturile profesionistilor, este posibil sa scapati de celulita cu pana la 80% in doar o luna si jumatate.

Cum sa reduceti celulita intr-un timp scurt

Dieta

Potrivit specialistilor, marele aliat al celulitei nu este grasimea, ci retinerea lichidului. Ceaiurile care combat retentia de apa si contribuie la pierderea in greutate, sunt ideale si chiar ajuta la eliminarea de pana la 3,5 kg in doar o luna.

Ghimbirul si scortisoara sunt doua ingrediente care sunt antiinflamatoare.

Miscarea

Miscarea este importanta si pentru ca ajuta la eliminarea toxinelor, intareste muschii coapsei si fundul si elimina grasimile – trei lucruri care ajuta la o piele neteda. Exercitiile aerobice si intense pot, de asemenea, ajuta la eliminarea celulitei.

Medicina estetica

Medicina estetica este una dintre specialitatile cu cea mai mare crestere economica, care atrage un numar mare de grupuri care ofera tratamente fara dovezi stiintifice sau bazate pe studii de calitate discutabila. In prezent exista atat de multe tratamente, incat este imposibil sa le discutam in acest articol.

Masaj

Masajul creste circulatia si drenajul limfatic, reduce spasmele musculare si aderentele unitatilor. Se crede ca infasurarea corpului promoveaza pierderea temporara a fluidului prin comprimarea invelisului si masajul efectuat in timpul tratamentului. Invelisul poate combina una sau mai multe substante, cum ar fi noroi, aloe, aromoterapie si alge marine