Cum sa nu gresesti cu selectia de bijuterii de argint pentru 8 martie?

Cum sa nu gresesti cu selectia de bijuterii de argint pentru 8 martie? Cum sa nu gresesti cu selectia de bijuterii de argint pentru 8 martie?

Indiferent de orice situatie, conform traditiei, in ziua de 8 martie, barbatii felicita femeile importante din viata lor si le ofera cadouri. Mai mult, spre deosebire de o zi de nastere sau de Anul Nou, de Ziua Femeii nu doar cei mai apropiati sunt cei care trebuie sa ofere cadouri. Si aici incepe cel mai dificil lucru: nu trebuie sa faci o greseala in alegere. Atunci cand alegi bijuterii din argint pentru o sotie sau o iubita, ar trebui sa cunosti preferintele in metale, pietre si stil.

Daca nu stii, sau setul de bijuterii de argint nu este destinat unei persoane atat de apropiate, exista o solutie simpla: alege ceva din „zona clasica”. Sa incercam totusi sa ne lamurim un pic in materie de cadouri sub forma de bijuterii argint:

  • Ce cercei sa alegi?

Cea mai logica si bugetara solutie pentru un cadou sub forma de cercei il reprezinta cerceii cuisoare. Acestia pot imbratisa diverse forme, marimi si modele. Pot avea pietre incastrate sau pot fi simple. Sunt nepretentioase, potrivite pentru orice tinuta  si nu incomodeaza.

Totodata, modele care atarna sunt la fel de versatile si pot avea un impact vizual puternic.

La fel, incastrate cu pietre sau avand o piatra centrala, multicolore sau sobre, poti oferi o imagine unica tinutei alese.

Este mai bine sa alegi cercei cu diametru mic, cu pandantive concise, potrivite in orice situatie.

  • Ce inele sa alegi

A da un inel poate fi dificil din doua motive. In primul rand, deoarece se obisnuieste sa se ofere un inel pentru o logodna, un tanar se poate gasi intr-o situatie incomoda cand cadoul sau poate fi perceput ca ceva mai mult decat un simplu semn de atentie. In al doilea rand, trebuie sa stii dimensiunea degetelor.

Pentru a fi inteles corect, nu trebuie sa oferi inele care arata ca verighetele de logodna, adica cu o piatra sau cu o margine neteda sau in relief de argint sau aur.

Cu dimensiunea, este ceva mai complicat, dar, in principiu, poti afla dimensiunea degetului intr-o conversatie cu o cunostinta apropiata sau cu prietena ei, sau sa masori dimensiunea unui inel purtat de ea.

  • Ce coliere sa alegi

Fiecare femeie are un colier cel putin, dar daca nu il are, acum e momentul sa il oferi tu in aceasta zi speciala. Cu toate acestea, femeile prefera mai multe coliere subtiri suprapuse, unele din ele avand lungimi diferite.

Astfel, acest cadou nu este niciodata de prisos. Poti alege coliere cu pandativ sau fara, chokere sau poti varia lungimea acestora.

Atunci cand alegi un colier, merita sa iei in considerare ce culoare de bijuterii prefera viitoare proprietara. Daca poarta doar pandantive din aur galben, atunci un colier de argint poate sa nu-i fie de folos, si invers. Cu toate acestea, tendintele moderne nu numai ca permit, dar si saluta combinatii bimetalice si trimetalice.

Alege cu inima si ofera femeii din viata ta un cadou care sa merite toata atentia sa!