Cum sa nu dai gres cand comanzi haine online

Intr-o era a tehnologiei, cel putin 90% dintre persoanele de pe itnregul Glob aleg astazi sa-si comande hainele online. Insa, acest lucru este privit cu scepticism de o mare majoritate a oamenilor carora le este teama sa repete experienta dupa o intamplare neplacuta sau dupa astfel de intamplari din auzite. Dar trebuie sa stii ca desi nu e nicio filozofie sa comanzi haine online, trebuie sa cunosti cateva lucruri ca sa nu dai niciodata gres.

 

l  Ia-ti masuratori

Fiecare produs, indiferent de site-ul sau firma de unde provine poate avea producatori diferiti, ceea ce inseamna si o croiala diferita. Croiala se face in baza unui manechin, deci nu pe conformatia corpului tau, asa ca cea mai buna decizie o poti face prin a-ti masura corpul si a-l compara cu tabelele existente pe un site sau cu masuratorile primite de la o persoana.

 

l  Analizeaza materialul

Nu te astepta niciodata sa cheltuiesti o suma mica pentru un material pretios. Cei care se afla in aceasta situatie si catalogheaza unele produse ca fiind ieftine si din plastic, omit adesea descrierea in care este specificat materialul.

 

l  Fii atent la pret

Cand lucrurile arata mult prea bine si sunt vandute la un pret mult prea mic, nu ezita sa-ti pui cateva semne de intrebare. Foarte multe firme, in special chinezesti, copie modelele unor branduri de top, iar calitatea va fi in mod evident inferioara fata de produsul original.