Cum sa joci Slither.io: trucuri si detalii cheie

Slither.io este un joc popular, o varianta imbunatatita a jocului „Snake” pe care multi dintre noi l-au jucat pe calculatoare, telefoane si il transforma intr-o versiune multiplayer online a jocului, cum ar fi agar.io.

Am actualizat acest lucru cu mai multe sfaturi si trucuri Slither.io, noi skin-uri Slither.io pe iPhone, noi achizitii de aplicatii si detalii importante despre hack-urile Slither.io.

Puteti descarca Slither.io pentru iPhone, iPad si Android. Jucatorii pot juca, de asemenea, slither.io pe web intr-un browser.

Vom trece prin lucrurile pe care trebuie sa le cunoasteti despre aceasta populara aplicatie, de la numele de utilizator si de unde sa descarcati sfaturi si trucuri pentru a creste si a supravietui in Slither.io.

Jocul Slither.io este destul de simplu.

  • Accesati adresa web Slither.io pe un computer desktop sau descarcati jocul din magazinul Apple sau Google Play de pe dispozitivele mobile.
  •   Selectati un nume de utilizator. Odata ce va conectati, veti ateriza pe o placa neagra ca un vierme colorat mic.
  • Obiectul jocului – consuma puncte colorate situate in jur pentru a deveni un sarpe mai lung, evitand in acelasi timp si alti serpi. Spre deosebire de Agario, dimensiunea sarpelui in Slither.io nu iti ofera un avantaj. De fapt, orice sarpe de orice dimensiune poate sa te omoare. Daca te intalnesti cu ei, te transformi intr-o linie masiva de puncte colorate.
  • Miscarea in joc este simpla. Pe computere, tine apasate sagetile stanga sau dreapta pentru a naviga in jur. Pe mobil, atinge degetul o data in directia pe care doresti sa o muti.

La inceput, pur si simplu doar vrei sa mananci cat de mult poti pentru a-ti creste marimea, dar stai departe de serpii mai mari!

Cand atingi o anumita dimensiune, incearca sa-i pacalesti pe ceilalti serpi sa alerge in tine, ca sa poti manca punctele in care se transforma. O modalitate de a face acest lucru este de a planifica o capcana. Cu ajutorul strategiei de infasurare, gasiti in esenta un sarpe mai mic langa dvs. si incercati sa va inconjurati in jurul acestuia, astfel incat acesta sa nu aiba alta optiune decat sa se intalneasca cu dvs.