Cum să economisiți bani rapid în adolescență

Cum să economisiți bani rapid în adolescență Cum să economisiți bani rapid în adolescență

Vrei să economisești bani rapid în adolescență? S-ar putea să nu credeți că este posibil, dar există mai multe moduri. De la obținerea unui loc de muncă mai bine plătit la utilizarea cupoanelor și reducerea cât cheltuiți, acest articol vă va învăța cum!

Avem câteva sfaturi și trucuri destul de bune pentru a ajuta adolescenții să economisească rapid, așa că, dacă este o mașină pentru care economisesc, prima lor vacanță cu prietenii lor sau doar o garderobă cu haine noi, aceste sfaturi pentru creșterea băncii vă vor ajuta le de-a lungul.

Deschideți un cont de economii

Una dintre cele mai bune modalități de a începe să economisiți bani rapid este prin deschiderea unui cont de economii. Acest lucru vă va învăța adolescentul cum să economisească și să aibă acces la fondurile lor atunci când au nevoie de el, fără să vă faceți griji cu privire la plata dobânzilor la cardurile de credit sau la descoperiri de cont.

Este ușor să deschideți un cont de economii în Marea Britanie și, dacă au o aplicație bancară, puteți deschide de obicei un cont de economii în aplicație.

Introducerea banilor într-un cont de economii în mod regulat vă poate ajuta să economisiți bani rapid și să faceți adolescenții să aibă obiceiuri bune de economisire pentru viitor.

Faceți niște treburi casnice pentru părinți

Poate părea multă muncă grea pentru a face treburile casnice ale părinților, dar vă poate economisi bani rapid. Treburile sunt, de asemenea, benefice pentru predarea responsabilității și a modului în care funcționează lumea.

Dacă doresc niște bani în plus sau dacă părinții lor locuiesc cu ei, să fie plătiți pentru a face treburi este o modalitate excelentă pentru adolescenți de a câștiga mai mulți bani. Cu avantajul suplimentar al dvs., părinte, nici nu trebuie să o faceți :)

Obțineți un loc de muncă în vacanțele școlii sau colegiului

O altă cale pentru a face bani rapid este obținerea unui loc de muncă în perioadele de vacanță la școală sau la facultate.

Pe lângă faptul că câștigi câțiva bani pentru a economisi, este, de asemenea, o bună oportunitate de a afla care este pasiunea ta în viață, astfel încât să nu se simtă ca o oportunitate atât de irosită.

Realizarea unui buget vă va ajuta atunci când vine vorba de economisire și, cu cât o faceți mai repede, cu atât mai bine.

Există o mulțime de programe software gratuite care pot fi descărcate pe telefon sau computer, ceea ce va face lucrurile mult mai simple pentru adolescenții cărora nu le place să lucreze cu pixul și hârtia!

Nu uitați să bugetați mai întâi suma pe care doriți să o economisiți și asigurați-vă că puneți câțiva bani în fiecare săptămână; apoi stai pe spate și urmărește cum economiile tale cresc!