Cum sa ai un par superb atunci cand calatoresti

Cum sa ai un par superb atunci cand calatoresti Cum sa ai un par superb atunci cand calatoresti

A-ți păstra părul proaspăt în timpul și după o călătorie este ca și cum ai urca Muntele Everest - extrem de provocator. Și nimeni nu vrea să ajungă la destinația de vis, arătând și simțind că are nevoie să se scuture și să acopere de toți cei pe care îi trec. Așa că am completat câteva sfaturi de păr de călătorie care vă vor schimba complet viața.

Sfaturi de călătorie:

Păr gras? Când călătoriți, dușul hotelului face ca părul dvs. să devină mai gras? Încercați să aduceți niște șampon Neutrogena, Formula anti-reziduuri. Acest șampon Neutrogena ajută la tăierea grăsimilor și scapă de mineralele suplimentare pe care le-a adăugat apa de la duș. Mai mult, trebuie să folosiți un balsam profund! Optează pentru masca hidratantă intensă Phyto Phytojoba - aceasta va ajuta la restabilirea umidității și a nutrienților pe care șamponul le poate elimina.

Vreme rea? Spălați-vă părul numai dacă trebuie să faceți asta atunci când se strecoară vremea rea, cum ar fi ploaia. Utilizați produse de coafare, cum ar fi șamponul spray instant Psssssst și uleiul Redken All Soft Argan-6 Multi-Care. Șamponul uscat va ajuta la adăugarea de volum în orice încuietori slabe, în timp ce uleiul hidratează toate firele arse.

Părul încrețit? Păstrați o sticlă mică de loțiune pentru mâini în bagaj. De ce? Această sticlă mică poate combate un frizzy 'face ca nimeni altul. După ce folosiți loțiunea pe mâini, luați doar restul și pur și simplu aplicați-o pe orice zonă cu tendințe statice sau zone încrețite - aceasta va acționa ca un mecanism de control și o cremă hidratantă.

Toate zilele bune de păr, mai ales atunci când călătoriți, încep când ambalați produsele potrivite.