Cum procedezi ca sa-ti permiti cadouri pentru toti cei dragi

O aniversare sau sarbatorile in sine, par mult mai minunate atunci cand stii ca ai de primit si o serie de cadouri. Insa, atunci cand trebuie sa oferi, poate fi un adevarat compromis sa-i multumesti pe toti, mai ales daca bugetul tau nu e intocmai foarte ridicat. Dar cu putina vointa poti reusi sa te implioci corespunzator astfel incat sa-ti permiti cadouri pentru toti cei dragi, chiar si intr-o perioada mai aglomerata (de exemplu, de sarbatori).

 

Cum sa-ti permiti cadouri pentru toti cei dragi:

 

 Lista de cadouri

Asigura-te de fiecare data ca ai un intinerariu al persoanelor carora este necesar sa le oferi un cadou, la care sa pui pe primele locuri persoanele cele mai importante (copil, parinti, nasi etc.).

Imparte intreg bugetul pe care-l ai la dispozitie la numarul aferent de persoane pentru a-ti face o idee privind bugetul pentru fiecare in parte.

 

Achizitioneaza online

In magazinele online vei gasi intotdeauna oferte si idei de cadouri mai variate. Totodata este bine sa faci achizitii din timp si sa nu te astepti sa regasesti o serie de articole scumpe reduse, la preturi si mai mici. Asa ca fii realist cu cadourile alese si nu te arunca catre gesturi scumpe daca nu-ti permiti cu adevarat.

 

Fa cadouri handmade

Daca nu ai un buget imens, poti incerca tu insuti sa realizezi cateva cadouri la tine acasa. De exemplu, poti realiza ornamente dragute si/sau personalizate.