Credite Nebancare pentru persoane cu istoric negativ

Credite Nebancare pentru persoane cu istoric negativ Credite Nebancare pentru persoane cu istoric negativ

Cei care au istoric negativ in Biroul de Credit intampina adevarate provocari atunci cand doresc un credit nou. Desi nu este in regula sa aplicam din nou pentru un credit daca nu l-am platit pe cel pe care il avem acum, multi dintre noi ne regasim uneori in situatia in care trebuie neaparat sa apelam la o banca sau la o institutie financiara nebancara pentru un credit.

Chiar daca bancile nu acorda credite persoanelor cu istoric negativ, exista o serie de IFN-uri care acorda credit cu istoric negativ. Printre acestea putem enumera Credit7, VivaCredit si Credius, fiecare avand anumite criterii de aprobare cu sume diferite, astfel incat sa multumeasca o mare parte din doritori.

Cand sunt argumentate creditele rapide cu istoric negativ?

Urgente medicale - Daca ne aflam in ipostaza in care ne-am imbolnavit grav si avem nevoie urgenta de bani iar prietenii sau rudele nu ne pot imprumuta, atunci un credit cu istoric negativ reprezinta o alegere.

Renovari urgente - Daca s-a spart teava din coloana blocului si ne-a inundat vecinul si a cazut faianta de pe pereti, putem apela la un credit pentru a face renovarile necesare, dar cu conditia sa inapoiem imprumutul atunci cand luam salariul. Altfel, creditul va deveni destul de costisitor si nu merita.

Reparatia automobilului - Daca suntem dependenti de masina, iar aceasta s-a stricat, un credit rapid poate fi o solutie buna pentru moment astfel incat sa dispunem de bani sa reparam masina. Dar, exact cum am spus mai sus, un astfel de credit este rentabil daca il luam pe perioada foarte scurta astfel incat sa nu avem sume mari de inapoiat institutiei financiare.

Anumite IFN-uri ofera chiar si 0% dobanda daca luam creditul pe maxim 30 de zile. In aceste circumstante, putem considera ca am apelat la un credit pana la salariu si vom avea de inapoiat exact cat am imprumutat.

Creditele cu istoric negativ oferite de IFN-uri sunt credite simple si rapide care nu se incadreaza in categoria creditelor bancare. Astfel nu vom avea nevoie de o multitudine de documente pentru a putea fi aprobati, dar nici suma pe care o putem imprumuta nu este mare. In general, aceste IFN-uri ofera imprumuturi de pana la 3000 RON.

Exista credite rapide pe termen lung?

Da, exista IFN-uri care acorda imprumuturi si pe termen lung. Dobanzile vor fi ceva mai mari fata de dobanzile practicate de banci, dar macar asa putem intra in posesia creditului, in timp ce bancile nu ne ofera daca avem istoric negativ.

Nu este nici un secret faptul ca IFN-urile au dobanzi mai mari decat bancile, insa daca ne documentam suficient putem gasi institutii financiare nebancare cu dobanda destul de mica, astfel incat sa nu platim inapoi sume exagerat de mari.