Cele mai dureroase zone ale corpului pe care sa te tatuezi

  • Miercuri, 29 Aprilie 2020
  • Diverse
Cele mai dureroase zone ale corpului pe care sa te tatuezi Cele mai dureroase zone ale corpului pe care sa te tatuezi

Daca ati pus ochii pe un anumit tatuaj, atunci pregatiti-va pentru anumite dureri. Tatuajele nu sunt ceasca tuturor de ceai, iar daca cineva iti spune ca nu doare sa iti faci o inima minuscula pe deget, toleranta la durere poate fi diferita de a ta.

Sa stabilim un lucru, tatuajele provoaca dureri. In aceasta situatie nu exista "daca" sau "dar". Oamenii practica cultura tatuajului de la varste in care conceptul indepartat de anestezie nu era nici macar un gand.

Pentru unii, chiar si tinerii adulti si adolescenti au spus ca tatuajele imbatranesc odata cu barbatia lor, dar aceste tatuaje au fost nedureroase? Nu. Vei intalni unele dintre cele mai elaborate tatuaje, afisand o poveste pe corpurile pasionatilor de tatuaje. Aceasta imagine va poate da impresia ca acest lucru nu poate fi atat de dureros pe cat pare, dar daca aveti incredere in ceea ce spune internetul, atunci durerea unui tatuaj este reala.

Celebritatile si influencerii sunt o parte uriasa a culturii tatuajului, fanii si adeptii vor incerca sa obtina ceva similar, doar pentru a arata apreciere fata de o celebritate specifica. In timp ce unele parti ale corpului nu au fost candva cele mai capabile locuri de tatuaj, orice este posibil astazi, cu tehnologia care joaca un rol vast in procedura cu ace.

Inainte de a va face un tatuaj, trebuie sa fiti constient de cateva lucruri. Exista o relatie intre cantitatea de agonie pe care o vei suferi si locatia tatuajului. Nu toate tatuajele, deoarece nu toti oamenii simt in mod similar durerea.

Cu toate acestea, puteti parcurge o diagrama a durerii si sa va pregatiti mintea pentru durerea pe care o puteti suferi. Este posibil ca prima ta experienta de tatuaj sa nu fie atat de placuta, dar te vei obisnui cu durerea in cele din urma. Desigur, sangele si plasma care scurg din rani nu picteaza o imagine atragatoare, asa ca pregateste-te dinainte pentru aceasta experienta.

Unii pasionati de tatuaje vor sustine ca tatuajele nu sunt atat de dureroase pe cat cat se spune, dar adevarul este ca depinde de pragul de durere. Cu siguranta ajuta sa cautati pe net informatii cu privire la plasarea si durerea tatuajelor.

Unde il vei simti cel mai mult

Daca ar fi sa intrebati 15 persoane diferite despre cel mai dureros loc pentru un tatuaj, probabil ca veti primi 15 raspunsuri diferite. In aceasta privinta exista doar anatomie si stiinta. Adevarata senzatie poate depinde doar de pragul durerii pentru fiecare tatuaj.

Tatuajele pot fi considerate una dintre cele mai frecvente forme de modificare a corpului. Aceasta este o tendinta de crestere rapida si nu trebuie sa treceti neaparat la cerneala. Un cuvant simplu desenat pe incheietura mainii sau pe deget poate fi suficient cat sa va satisfaca.

Pentru a va ajuta sa alegeti locatia perfecta pentru tatuajul dvs., am intocmit o lista cu cele mai dureroase locuri.

Pe coaste

Expertii si pasionatii de tatuaje care sunt acoperiti de tatuaje vor recunoaste ca aceasta este una dintre cele mai dureroase zone pentru un tatuaj. Chiar si dupa ce te-ai tatuat de mai multe ori, tot nu esti pregatit pentru durerea care vine cu un tatuaj plasat aici. Acest sentiment intens al durerii poate fi atribuit faptului ca aceasta locatie nu contine suficiente perne pentru a amortiza prinderea acului. Este mai aproape de os, aproape ca nu exista grasime si muschi si relativ mai putin piele pe coaste (vezi modele de tatuaje pentru coaste pe https://foxi.ro/articol/tatuaje).

Vei simti forta unui obiect metalic contondent incercand sa creeze taieturi minuscule pe pielea ta. Aceasta zona este aproape de sistemul nervos central, ceea ce in termeni mai simpli inseamna ca exista mai multi nervi majori in aceasta zona care nu sunt amortizati de carne sau muschi.

Un alt motiv pentru care acest loc este dureros este ca, cu fiecare respiratie, coastele se misca putin. Acest lucru poate fi dureros de fiecare data cand acul atinge suprafata, mai degraba decat sa se obisnuiasca cu durerea dupa cateva sonde ca in alte zone.

Cea mai rea parte a acestui tatuaj vine dupa ce procesul a fost terminat. Pentru majoritatea tatuajelor, durerea scade intr-o ora-doua ajungand la iritatie si disconfort. Dar pentru acest loc, durerea pare sa persiste si sa ramana mult mai mult.

Capul si imprejurimile

Aceasta este considerata una dintre zonele care poate transforma o persoana destul de modesta intr-o persoana care tipa sau injura. Abundenta nervilor si a grasimii neglijabile face unul dintre cele mai dureroase locuri pentru tatuaj. Pentru a obtine acest tatuaj, artistii tatuatori sugereaza trecerea peste bariera psihica si fizica a durerii.