Cele mai bune site-uri de Glamping din lume

  • Sâmbătă, 18 Septembrie 2021
  • Turism

 Pentru oamenii care iubesc cu adevărat natura, dar nu și ideea de camping, pentru că cine își dorește să plece în vacanță fără lucrurile mai fine din viață? Nu vă faceți griji, avem soluția perfectă doar pentru dvs.! Se numește  Glamping! Glamping este un amestec de „plin de farmec” și „camping” și descrie un stil de camping cu unele dintre cele mai bune facilități. Sună uimitor, nu? Aruncați o privire la aceste site-uri de glamping uimitoare și luxoase din întreaga lume, dacă nu sunteți încă convins.

 

Nomade Tulum - Mexic

Nomade Tulum este considerată a fi cea mai bună destinație pentru cei care caută o experiență completă în sanctuarul junglei. Situat în Mexic, acest frumos site de glamping este înconjurat de o pădure tropicală pe plaja Tulum de-a lungul mării Caraibe. Există atât o colecție de corturi de pânză confortabile, cât și colibe acoperite cu iarbă, din care oamenii pot alege. Toate corturile și suitele sunt echipate cu toate elementele esențiale, precum și un spa și o piscină mică și adâncă în aer liber. Nomade Tulum a fost foarte recomandat de mulți.

Semnul Taberei Safari Tula - Africa de Sud

Tanda Tula Safari Camp este situat în frumoasa Africa de Sud, într-o tabără de safari neîngrădită. Este cu adevărat locul perfect pentru oamenii care doresc să se apropie de natura și să se bucure de tot luxul. Fiecare dintre cele 12 corturi de lux cu baie privată are o vedere superbă și include o cadă mare magnifică, duș în aer liber și o punte unde oaspeții își pot petrece diminețile urmărind răsăritul soarelui. Tanda Tula Safari Camp este adevărata definiție a glampingului și trebuie să fie cea mai magică experiență!

Ritz-Carlton Ras Al Khaimah, deșertul Al Wadi - EAU

Acest lucru poate părea mai degrabă un hotel decât un site glamping, dar aveți încredere în noi, este într-adevăr în natură. Ritz-Carlton Ras Al Khaimah, deșertul Al Wadi invită oaspeții să se conecteze atât cu cultura, cât și cu natura. Proprietatea sofisticată este situată în deșert și include un centru spa de inspirație asiatică, o rezervație naturală, un teren de golf de campionat cu 18 găuri și acces la o plajă privată. Corturile sunt acoperite cu locuințe nomade tradiționale beduine, mobilier modern de vilă în stil clasic arab, în ​​mijlocul deșertului.

Hoshinoya - Japonia

Credeți sau nu, dar aceasta este de fapt prima stațiune oficială de glamping din Japonia. Hoshinoya este situat chiar pe lacul Kawaguchi și a fost creat cu o precizie absolută în minte. Zona pitorească se concentrează pe experiența de glamping finală împreună cu o evadare pașnică din viața de zi cu zi. Există o opțiune atât în ​​interior, cât și în exterior, mâncare și vin nelivrabil și cabine contemporane care par atât de potrivite pentru împrejurimile sale. Această destinație merită cu siguranță călătoria în cealaltă parte a lumii.

Tabăra Tentată Singita Sabora - Tanzania

Pentru iubitorii de natură care caută experiența supremă în afara drumurilor bătute, de ce să nu te uiți la glamping în Tanzania la Singita Sabora Tented Camp. Acest site este situat în pustie și are o tabără personală în anii 1920, cu 9 corturi cu baie cu un dormitor. Atmosfera este absolut superbă și îi lasă pe oameni sete de aventură. Nu numai că se poate experimenta unul dintre cele mai bune safari, dar acesta este considerat, de asemenea, unul dintre cele mai luxoase campinguri din Africa.