Cei Mai Renumiți Fotbaliști Care Au Jucat Vreodată În MLS

  • Duminică, 1 Mai 2022
  • Sport

Nu ar fi un șoc major să ni se spună că pentru multele talente pe care le dețin SUA, fotbalul nu este numărul unu. Nici măcar nu este numărul doi. Fotbalul pur și simplu nu este unul dintre cele mai populare sau relevante sporturi din State și poate nu va fi niciodată. Acestea fiind spuse... fotbalul a înregistrat o progresie uriașă în ultimii douăzeci de ani și ceva, iar relevanța sa crescândă nu poate fi ignorată. Naționala masculină a SUA pare să se califice întotdeauna la turneele majore, în timp ce unele vedete pot fi văzute ieșind în aceste zile (vezi Pulisic la Chelsea sau McKennie la Juventus). Liga a atras și câteva vedete importante de-a lungul anilor, recunoașteți vreuna? Aruncă o privire mai jos.

Robbie Keane – LA Galaxy

Robbie Keane este cel mai bun irlandez care a jucat vreodată în Major League Soccer. El este cunoscut pentru celebrarea sa emblematică a golului roată. În spatele unui anumit suedez, el este și al doilea cel mai bun terminator natural al ligii.

De-a lungul carierei sale internaționale de 18 ani, a jucat 146 de apariții și a marcat 68 de goluri pentru Irlanda, pe care a căpitan-o din 2006 până în 2016. De asemenea, este singurul fotbalist din istorie care a marcat un gol internațional în fiecare dintre ultimele. 19 ani. În timpul carierei sale europene, el a marcat 126 de goluri în Premier League pentru șase cluburi diferite, terminând ca al 15-lea cel mai bun marcator din toate timpurile din ligă. A debutat cu Wolverhampton Wanderers, dar este cel mai bine amintit pentru cele 197 de apariții pentru Tottenham Hotspur, unde a marcat 80 de goluri.

David Beckham – LA Galaxy

Când Beckham a surprins lumea, alăturându-se în MLS de la Real Madrid în 2007, el a plasat liga pe hartă. Beckham este de departe cel mai cunoscut sportiv care a jucat vreodată fotbal în Statele Unite, datorită modelului și căsătoriei sale cu o Spice Girl.

Beckham va încerca acum să atragă nume și mai illustre de peste iaz ca coproprietar al Inter Miami, un club nou înființat.

Zlatan Ibrahimovic – LA Galaxy

Zlatan Ibrahimovic este ca un vin bun prin faptul că se îmbătrânește pe măsură ce îmbătrânește. Ibrahimovic va fi amintit pentru îndrăzneala lui în timpul interviurilor și aparițiilor lui Jimmy Kimmel. Acum este o provocare pentru cel mai bun marcator din Italia cu AC Milan. Ibrahimovic ar trebui să devină cel mai talentat jucător care a jucat vreodată în MLS pentru ceea ce a realizat de-a lungul perioadei sale în MLS, marcând 52 de goluri în 56 de meciuri (în timp ce alte vedete de pe această listă au trecut deja de apogeul).

Thierry Henry – New York Red Bulls

Thierry Henry, probabil cel mai bun jucător din istoria Premier League, a fost o forță de neoprit atât în ​​Europa, cât și în MLS.În timpul Cupei Mondiale din 1998, internaționalul Franței a fost campion. De asemenea, este cel mai bun marcator al tuturor timpurilor din Franța (51). În plus, a fost câștigătorul UEFA Euro 2000 și FIFA Conferations Cup 2003.

A fost cel mai mare marcator al lui Arsenal din Europa în timpul carierei sale (228 în toate competițiile). De asemenea, a câștigat de două ori Premier League cu Arsenal și de două ori cu FC Barcelona, ​​precum și FA Cup de două ori și Liga Campionilor o dată. În timpul mandatului său de cinci ani în MLS cu New York Red Bulls (2010-2014), el a marcat 51 de goluri.

Wayne Rooney – DC United

Wayne Rooney, singurul jucător de la DC United care a ajuns pe listă, se află pe locul 4 pentru că a contribuit la îmbunătățirea calității echipei în timpul mandatului său în capitala națiunii.

În timpul sezonului 2018, el va fi cunoscut pentru ultimul său tackling și asistența pe teren încrucișată lui Luciano Acosta, care a ajutat echipa să câștige într-un mod dramatic. Rooney a marcat 23 de goluri în 48 de apariții în timp ce a luminat MLS pentru DC