Care sunt cele mai populare pardoseli dintre care poti alege? Descopera ce solutii ai la indemana!

Care sunt cele mai populare pardoseli dintre care poti alege? Descopera ce solutii ai la indemana! Care sunt cele mai populare pardoseli dintre care poti alege? Descopera ce solutii ai la indemana!

Daca esti in cautarea unor pardoseli de calitate, pe care sa le poti folosi atat in locuinta personala, cat si in spatii mai mari, asa cum sunt halele sau spatiile generoase pentru depozitare, atunci trebuie sa stii ca ai la dispozitie cateva solutii moderne extrem de interesante.

De exemplu, poti alege sa folosesti pardoseli epoxidice, vezi aici, sau modele poliuretanice, in functie de modul in care vrei sa amenajezi un anumit spatiu. Din urmatoarele randuri poti descoperi informatii importante despre variantele in care poti investi cu incredere!

Pardoseli epoxidice

Realizate din rasini epoxidice, pardoselile sunt produse profesionale, pentru care producatorii nu folosesc solventi. Este vorba despre pardoseli care au o aderenta foarte mare la suport si care sunt extrem de rezistente inclusive in medii chimice, alcaline sau acide. Mai mult, rasinile epoxidice sunt rezistente la temperaturi extreme, dar si la trafic intens.

Pardoseli pentru băi, cabine de dus şi vestiare

O alta categorie de pardoseli din care poti alege este cea formata din produsele speciale pentru bai, pentru cabine de dus si vestiare. In acest sens, trebuie sa ai in vedere faptul ca peretii si pardoselile alcatuiesc intotdeauna o singura imagine vizuala, asa ca trebuie sa ai grija la modul in care iti gandesti design-ul. De preferat este sa te orientezi catre elementele de design care au aceeasi culoare, in tonuri cromatice simple, iar astfel vei avea parte de un spatiu generos din punct de vedere a dimensiunii. Daca preferi culori vibrante, atunci trebuie sa ai certitudinea ca ele se vor imbina perfect pe pardoseala personala.

Pardoseli speciale pentru showroom-uri, magazine si birouriPrima impresia este mereu extrem de importanta. Acest lucru se aplica mai ales in cazul showroom-urilor, a magazinelor si a birourilor, adica spatii care sunt frecventate de un numar mare de oameni. Indicat este ca pentru astfel de locuri sa alegi pardoseli de calitate, care sa reziste la trafic intens, dar si la zgarieturi. Pardoseli pentru parcari si garaje Daca ai un garaj sau o parcare pentru care cauti o pardoseala de calitate, atunci trebuie sa stii ca produsele in care investesti trebuie sa poata suporta sarcini mecanici mari, dar si sarcini chimice sau dinamice. Avand in vedere ca ai nevoie sa faci minimum cateva miscari pentru a-ti parca masina, trebuie sa fii sigur ca suprafata pe care iti lasi autoturismul este sigur si poate suporta o greutate foarte mare. Mai mult, este recomandat sa te orientezi catre pardoseli cu o elasticitate sporita, dar si cu o rezistenta foarte buna. Din punct de vedere cromatic poti alege dintr-o varietate de modele de pardoseli.

Pardoseli elicopterizate din beton

Pardoselile elicopterizate se numara printre cele mai moderne variante pe care le ai la dispozitie. Astfel, poti realiza sapa casei extrem de usor, intrucat nu mai trebuie sa intinzi singur tot betonul. Este suficient sa aduci utilajul potrivit la fata locului, iar apoi sa-l manuiesti cu grija, pana ce tot materialul este uniform.

Pardoseli poliuretanice

Nu in ultimul rand, te poti orienta catre pardoseli poliuretanice eficiente si de buna calitate, care se aplica sub forma lichida si pe care le poti obtine prin mixarea a cateva tipuri de cimenturi speciale si rasini poliuretanice. Densitatea acestor pardoseli poate varia, in functie de elasticitatea sau rigiditatea de care ai nevoie!

Studiind PardoseliIndustriale.ro poti vedea care sunt toate tipurile de pardoseli din care poti alege, iar ulterior te poti gandi la modul in care sa le aplici. De preferat este sa ceri ajutorul unor echipe specializate, care se ocupa exclusiv de astfel de lucrari!

Date de contact:

E-mail: [email protected]

Telefon: 0766.526.542