Cand trebuie sa apelezi la serviicii de dezinsectie?

Cand trebuie sa apelezi la serviicii de dezinsectie? Cand trebuie sa apelezi la serviicii de dezinsectie?

Dezinsectia este procesul prin care se elimina insectele din spatii inchise sau spatii deschise, folosind tratamente chimice, capcane mecanice sau electronice.

Inainte de a afla exact costurile si de ce servicii ai nevoie pentru a scapa de daunatori este necesara o evaluare. De cele mai multe ori, firmele DDD ofera evaluarea in mod gratuit. Evaluarea consta in determinarea corecta a daunatorilor si a marimii suprafetei unde urmeaza sa se aplice tratamentele. Daunatorii pot fi gandaci, capuse, acarieni, tantari, muste, paduchi, albine, viespi, furnici, omizi, paianjeni, molii si alte insecte purtatoare de boli, care se inmultesc foarte repede si care produc daune.

Indiferent daca sunteti persoana fizica sau detineti un spatiu comercial, puteti apela la serviciile de dezinsectie. Apelati cu incredere la o firma DDD specializata pentru a scapa de insectele si de daunatorii care va afecteaza viata sau afacerea.

Apelati la o firma cu experienta in acest domeniu, cu recomandari bune pe Google si Facebook, cu personal calificat si experimentat, care ofera servicii complete DDD, si care foloseste produse si substante avizate de Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor.

Dezinsectia este recomandat sa se faca cel putin o data la trei luni pentru locuinte, iar pentru unitatile din industria alimentara este recomandat sa se faca cel putin o data pe luna.

Dezinsectia dureaza jumatate de ora sau chiar mai putin, daca suprafata este mica. Metoda folosita consta in pulverizarea de solutie, astfel se acopera o suprafata mare rapid. Incaperea unde s-a facut dezinsectia va trebuie sa nu fie locuita timp de 5-7 ore, deoarece solutiile folosite actioneaza si distrug insectele daunatoare.

In casa dezinsectia se face in urmatoarele locuri: bucatarie, baie, dormitor sau alte spatii pe care le aveti afectate din casa.

Pentru ca solutiile sunt  inofensive pentru oameni si animale, dezinsectia se poate face in gradinite, spitale, spatii comericale, birouri, institurii publice sau orice alt spatiu.

Dezinsectia, pe langa distrugerea daunatorilor, consta in preventia inmultirii insectelor si eliminarea raspandirii germenilor patogeni.

Costul unei interventii se va stabili dupa ce se va face o evaluare. Pretul poate varia in functie de marimea suprafei unde urmeaza sa se faca interventia, ce fel de daunatori trebuie eliminati, de cat timp si de cate interventii este nevoie pentru dezinsectie. Daca veti dori urgent sa apelati la aceste servicii DDD, atunci se poate solicita si o taxa de urgenta pe langa pretul stabilit.

Sfaturi inainte de dezinsectie:

- pregatiti si eliberati toata suprafata unde urmeaza sa se aplice substantele si asigurati accesul la toate colturile camerelor;

- pentru spatiile comerciale si birouri este recomandat sa programati dezinsectia dupa incheierea programului de lucru;

- acoperiti lucrurile care nu trebuie sa ia contact cu solutiile dezinfectante cum ar fi: calculatorul, jucariile, cartiile, articolele de imbracaminte, etc;

- asigurati-va ca ati scos toate alimentele din camerele unde urmeaza sa se faca dezinsectia.

Dupa ce ati urmat toti acesti pasi, nu va mai ramane decat sa gasiti firma DDD potrivita pentru prestarea serviciilor de dezinsectie.