Ben Affleck crede că Robert Pattinson va fi un mare Batman

Ben Affleck crede că Robert Pattinson va fi un mare Batman Ben Affleck crede că Robert Pattinson va fi un mare Batman

După ce s-a confirmat despre plecarea sa din The Batman, Ben Affleck și-a împărtășit sprijinul pentru Robert Pattinson, spunând că el crede că se va descurca bine.

Fostul Batman Ben Affleck își împărtășește sprijinul pentru succesorul său în rol, Robert Pattinson, care îl va interpreta pe Caped Crusader în The Batman de anul viitor. 

Începând cu 2016,  Batman v. Superman: Dawn of Justice , Affleck a fost cel de-al cincilea actor care la jucat  pe Batman într-un film de acțiune live, și a apărut în trei filme în total (care include un mic cameo în  Suicide Squad ). 

Se presupunea că Affleck va regiza, scrie și interpreta în  The Batman,  dar ulterior au apărut informatii care sugerează că cineva nou va prelua rolul. Ulterior, Affleck a părăsit proiectul, iar Matt Reeves a semnat să scrie și să dirijeze cu Pattinson ocupând rolul lui Bruce Wayne.

Producția The Batman  a început deja de puțin timp, iar recent, Reeves a dezvăluit primul aspect oficial al costumului Pattinson . Încântarea pentru filmul din 2021 s-a dezvoltat doar pe măsură ce producția a continuat, mai ales datorită distribuției sale numeroase. În afară de Pattinson,  The Batman îi  va avea in diferite roluri pe Zoë Kravitz,Colin Farrell, Jeffrey Wright, Paul Dano, Andy Serkis, Peter Sarsgaard și John Turturro.

În timp ce a promovat noul său film  The Way Back  într-un interviu cu Jake Hamilton,Affleck a fost întrebat pe scurt despre timpul său în calitate de Batman, precum și despre scenariul inițial pe care l-a scris pentru  The Batman.

Affleck a fost rapid să împărtășească câteva cuvinte de susținere pentru Pattinson, spunând: „ Cred că Robert este un actor grozav, va face mare lucru .”

De asemenea, Affleck s-a deschis un pic mai mult despre motivul pentru care a ales să plece, explicând că „ a pierdut pasiunea mea pentru asta ”.

El a adăugat: „ Filmul merită realizat de cineva al cărui muribund să-l facă și nu poate aștepta, iar acest lucru nu a fost eu la momentul respectiv, așa că nu am continuat ”.