Avantajele brichetei cu plasma

Piata ne pune la dispozitie cele mai inedite inovatii, iar una dintre cele mai recente aparitii de pe piata sunt brichetele cu plasma. Un fumator poate fi mai mult decat interesat sa incerce aceste brichete care nu sunt doar economice, dar si foarte practice. Bineinteles, aceste brichete nu sunt recomandate pentru uz casnic, de pilda sa-ti aprinzi aragazul, insa pentru activitatea de fumat sunt mai mult decat perfecte.

 

Brichetele cu plasma se incarca la priza si deseori au o durata indelungata de viata, atat din punct de vedere al utilizarii, cat si al functionarii, ceea ce inseamna ca nu va trebui sa-ti mai achizitionezi brichete clasice in mod constant. Bineinteles, trebuie sa te asiguri ca nu ramai fara baterie a carei durata medie de viata este de aproximativ 2 saptamani.

 

Bricheta cu plasma actioneaza numai dupa deschiderea capacului aflat peste orificiul plasmatic, ceea ce inseamna ca nu exista riscul sa-ti dai foc la haine. Pentru faptul ca aceasta brigheta nu actioneaza propriu-zis cu flacara, functionarea ei nu va fi afectata in conditii neplacute de mediu. Evident, fiind vorba de o bricheta cu un principiu electric de functionare, nu este indicat s-o lasi in locuri umede, dar iti vei savura linistit tigara chiar si atunci cand este un vant puternic.