Atrage atentia cu aceste trucuri in CV-ul tau

„Cum pot face ca CV-ul meu să-i strălucească pe alții? Fiecare profesionist care lucrează s-a confruntat cu această dilemă cel puțin o dată. Dacă ai și tu, înveselește-te, pentru că avem răspunsul în această postare.

Un CV impresionant reflectă abilitățile și realizările tale; nu există nicio îndoială despre asta. Dar v-ați dat seama vreodată că un CV vă transmite în general abilitățile tehnice și nimic altceva? Personalitatea dvs. poate dezvălui mult mai multe, dar acest lucru este posibil numai dacă este creat cu această viziune.

Aruncați o privire la sfaturile menționate mai jos, care vă pot ajuta să redactați un CV care să vă transmită abilitățile tehnice și soft în așa fel încât să vă remarcați.

https://www.market365.ro/producator/victronic

Abilitățile transferabile sunt abilitățile ușoare care depășesc cunoștințele tehnice. Abilitățile care vă diferențiază, cum ar fi conducerea, managementul, mentoratul și colaborarea eficientă se încadrează în această categorie. Aceste abilități nu sunt legate de un singur sector; ele adaugă valoare diferitelor roluri. Chiar și începătorii au abilități ușoare, cum ar fi dezvoltarea relațiilor interpersonale, capacitatea de învățare și multe altele.

Cu toții am auzit lucruri precum „prezintă-ți experiența, contează foarte mult”. Deși acest lucru este adevărat, nu este adevărul complet. Angajatorii tânjesc după mai mult. Dacă aveți cea mai bună combinație de abilități necesare pentru o industrie, veți reuși fără îndoială. Dar, mai important, atitudinea și adaptarea la cultură este ceea ce caută companiile în aceste zile. De aceea, vă recomandăm să menționați și toate detaliile soft-skills-urilor dvs. O portretizare bună a ambelor, experiența și abilitățile dvs. transferabile este importantă.

Acest lucru ar putea suna la fel ca punctul precedent, dar suportă cu noi. S-ar putea să primiți câteva sfaturi și aici.

Când vine vorba de angajarea candidatului „ideal”, o companie caută o persoană care are o personalitate care poate spori cultura generală a muncii și poate adăuga valoare organizației. Dacă dovediți că se potrivește bine în această privință, felicitările sunt în ordine. De aceea, te-am îndemnat să-ți evidențiezi personalitatea în CV. Anunțați managerul de angajare că sunteți cel mai bun candidat pentru acest rol. Și nu ratați să adăugați trăsături de personalitate precum flexibilitatea, dorința de adaptare și o atitudine proactivă. Ei fac întotdeauna o impresie bună.

Unele secțiuni sunt frecvente în fiecare CV - background educațional, profil și experiență de lucru. Dacă acestea sunt singurele sub-titluri pe care le portretizați; le oferiți angajatorilor ceea ce au deja o grămadă. De ce să nu le oferiți ceva atrăgător? Creați o secțiune separată în CV-ul dvs. pentru a evidenția abilitățile dvs. transferabile. Oferiți detalii necesare despre acestea, facilitând analiza recrutorului.

Printre adversitățile acestei pandemii globale, asigurarea locurilor de muncă poate fi o provocare. Dar cu fiecare dificultate vine o responsabilitate sporită. Trebuie să vă schimbați modul obișnuit de a face lucrurile. Treceți cu un CV actualizat și un pic de încredere, desigur, și cu siguranță veți reuși.