Alimente din lumea larga pe care trebuie sa le incercati

Alimente din lumea larga pe care trebuie sa le incercati Alimente din lumea larga pe care trebuie sa le incercati

Fiecare țară este formată din proprii oameni, tradiții, cultură și, cel mai important, mâncare. Cu siguranță nu există dragoste mai mare decât dragostea pentru mâncare și cu toate destinațiile din întreaga lume, nu ne va lipsi niciodată varietatea. Scăzut și iată o listă cu unele dintre cele mai bune alimente pe care trebuie să le încercați, iar acestea sunt doar câteva, așa că continuați cu căutarea!

Pizza napoletană, Italia

În timp ce foarte puțini pot stăpâni această artă, cea mai bună pizza va fi cunoscută pentru totdeauna sub numele de pizza napolitană. Provenită din Napoli, Italia, este o pizza simplă care combină sare de mare, făină de grâu, trei tipuri de roșii proaspete, aluat rulat manual și, cel mai important, un cuptor cu lemne. Toată lumea se va bucura de acest fel de mâncare, dar nu mulți îl pot face bine.

Tom Yum Goong, Thailanda

Această capodoperă thailandeză include creveți, ciuperci, roșii, lemongrass, galangal și frunze de tei kaffir. Este bogat în lapte de cocos și smântână și manifestă toate gusturile gustului thailandez, acru, sărat, picant și dulce. Cel mai bun dintre toate, este extrem de ieftin.

Pierogi, Polonia

Aceste găluște mici sunt mănunchiuri absolut delicioase de aluat. Le puteți umple cu orice alegeți de la cartof la brânză, la carne și chiar fructe. Continuați și terminați-le cu unt, smântână sau ceapă prăjită și gura vă va uda. În mod tradițional, acest fel de mâncare se servește fiert, dar poate fi și prăjit.

Bunny Chow, Africa de Sud

Nu ar trebui să existe motive de îngrijorare, deoarece iepurașul nu are nicio legătură cu iepurii în afară de nume. Aceasta este o mâncare de stradă adorată din Africa de Sud, făcută din pâine albă și curry super condimentat. Provine din comunitatea indiană din Durban și este absolut delicios.

Croissant, Franța

Această patiserie fulgi este acoperită cu unt și gem, oferindu-vă dulceață pură la fiecare mușcătură. Această răsfățare cerească este un aliment tradițional pentru micul dejun servit adesea cu cafea sau ceai. Probabil că nu este recomandat dacă ții o dietă.

Chili Con Carne, Mexic

Mexicul este locul unde puteți găti dacă sunteți în căutarea unei mese bogate în aromă. Chili Con Carne este un fel de mâncare tradițional din clasa muncitoare alcătuit din tocană picantă de carne, roșii și fasole.

Paella, Valencia

Acest fel de mâncare spaniol este de departe unul dintre preferatele noastre. Spaniolii își pregătesc peștii cu atât de multă dragoste, ceea ce îi face atât de delicios. Această bucătărie tradițională este un risotto spaniol fabricat inițial folosind pui, iepure, melci și trei tipuri de fasole proaspătă, dar astăzi este servit de obicei cu fructe de mare