Alimente ce te vor ajuta să pierzi grăsimea din burta

Alimente ce te vor ajuta să pierzi grăsimea din burta Alimente ce te vor ajuta să pierzi grăsimea din burta

Unt de arahide

Untul de arahide nu este un aliment pe care l-ați vedea în general pe aceste tipuri de liste, cu toate acestea, pentru o dată, acest aliment este destul de util pentru arderea grăsimii din burtă datorită cantității sale neobișnuite de proteine, 15% din CDI provenind dintr-o singură portie de unt de arahide.

 

Nu numai asta, dar are un conținut scăzut de carbohidrați și un conținut ridicat de grăsimi sănătoase, ceea ce înseamnă că vă poate ajuta cu metabolismul și cu tensiunea arterială, eliminând grăsimea proastă din sânge. Este, de asemenea, destul de bogat în mangan, magneziu, niacină, vitamina E, vitamina B6, cupru și folat.

Năut

Năutul, cunoscut și sub denumirea de fasole garbanzo, face parte din familia leguminoaselor și este, de asemenea, cunoscut în dieta mediteraneană, considerată de mulți drept una dintre cele mai sănătoase diete existente.

 

Au un profil nutritiv impresionant, care se mândrește cu o mulțime de proteine, iar aceste năuturi le pot ajuta în mod natural să ardeți grăsimea din burtă, deoarece vă vor ajuta să vă mențineți apetitul sub control. Deoarece au o densitate scăzută de calorii în comparație cu profilul lor nutritiv, sunt capabili să vă ajute să pierdeți în greutate și, de asemenea, să o controlaț

Dovleacul

Dovleacul este un dovlecei de iarnă originar din America de Nord și aparține familiei Cucurbitaceae . Este un fruct plin de lucruri bune precum vitamina A (până la 246% din CDI), vitamina C (19%), potasiu, cupru și mangan.

 

Aceste fructe sunt considerate fructe dense, deoarece au calorii foarte mici și o cantitate mare de substanțe nutritive, din cauza întregului conținut de apă pe care îl are, și de aceea este considerat de oamenii de știință unul dintre cele mai prietenoase alimente pentru slăbit.

Mazăre verde

Mazărea verde face parte din dieta umană de peste sute de ani și se consumă peste tot, din America până în Asia. Și, la fel ca celelalte alimente de pe această listă, se laudă cu un profil nutrițional incredibil: 34% din CDI pentru vitamina A, 24% pentru vitamina K, 15% pentru tiamină, 4 grame de fibre și 4 grame de proteine.

 

Din această cauză, mazărea verde are capacitatea de a beneficia de digestia alimentelor, alături de faptul că vă poate face să vă simțiți plin mult mai mult timp, ceea ce înseamnă că nu vă va fi foame după ce le-ați mâncat.

Somon

Somonul este unul dintre cele mai sănătoase alimente pe care le puteți găsi acolo. Este o sursă excelentă de acizi grași omega-3 și, spre deosebire de majoritatea celorlalte grăsimi, grăsimile omega-3 sunt esențiale pentru corpul uman, deoarece nu o pot crea, deci trebuie să le obțină din dieta ta.

 

Consumul frecvent de somon a fost asociat cu creșteri ale ratei metabolice și scăderea grăsimii abdominale la persoanele supraponderale în comparație cu efectele placebo. Cercetările au constatat, de asemenea, că poate reduce și grăsimea hepatică.

Cartofi

Cartofii sunt o sursă de multe vitamine și minerale, iar un cartof mediu de 173 grame, inclusiv pielea, conține 161 de calorii, 4,3 grame de proteine, 3,8 grame de fibre, 28% din CDI pentru vitamina C, 27% pentru vitamina B6 , 26% pentru potasiu și 19% pentru mangan.

 

Cartofii sunt unele dintre cele mai bune alimente de utilizat pe o dietă, deși au un conținut destul de caloric, deoarece sunt pline și vă pot îmbunătăți sănătatea digestivă, ceea ce înseamnă că vă va face să absorbiți nutrienții mai eficient în timp ce vă umpleți pentru o perioadă lungă de timp.

Ton

Tonul este o altă sursă excelentă de acizi grași omega-3, pe care am văzut-o anterior că este bună pentru scăderea grăsimii din burtă la persoanele supraponderale și, în unele cercetări, s-a constatat că ar putea reduce și grăsimea hepatică.

 

Totuși, tonul nu are doar asta, ci și multe alte lucruri bune despre el. Are 5 grame de proteine ​​pe uncie, ceea ce înseamnă că este o modalitate excelentă de a obține proteina CDI. Este, de asemenea, bogat în vitamina D, vitamina B6, vitamina B12 și fier.