Agatatul cantitativ in cluburi - o solutie pentru a gasi un partener?

Agatatul cantitativ in cluburi - o solutie pentru a gasi un partener? Agatatul cantitativ in cluburi - o solutie pentru a gasi un partener?

 

Am observat strategia asta la cativa oameni. Cativa pentru ca nu oricine e capabil sa faca acest lucru. Care ar fi ideea cu agatatul cantitativ?Pai pe parte de business statistica ar zice ca la un numar de nereusite vei avea si o reusita. Si partea de business din ce stiu eu inca merge … si chiar foarte bine, condorm 2sexy.ro.

Drept urmare ar fi de sugerat sa se aplice asa ceva si in dating. Ar suna ceva in genul la vreo 10 conversatii cu diversi o sa gasesc pe cineva interesant.Si asa se si intampla!

Totusi vorbesc aici de agatat cantitativ pe seara sa zicem 10 oameni noi pe seara. Sa vorbesti cu 10 oameni intr-o seara necesita ceva timp ( as mentiona ani ) de organizare. Intre noi fie vorba inca nu am ajuns la performanta asta. Sa se inteleaga bine: pot sa vorbesc cu jumatate de club intr-o seara, indiferent de club, daca imi propun acest lucru. Da in principiu asta inseamna sa vorbesc si atat, cu sanse mici de castig pe viitor.

Totusi articolul e directionat pe “agatat cantitativ in cluburi” pentru a obtine o relatie.Cine nu a realizat ca asta vrea in viata, ar fi un punct in care sa inceapa sa se gandeasca. Femeile asta urmaresc. Si barbatii sunt la fel.Totusi foarte putin ajung sa aiba o relatie de calitate care sa mai si dureze.

Pentru inceput: un club nu prea e mediul cel mai sanatos pentru asa ceva. Poti sa si gasesti o relatie deosebita intr-un club si pentru asta fi pregatit cu o gramada de informatie si timp alocat sa umbli ( mai ales informatie )

Statistic vorbind multe femei singure sunt agatate mai des in astfel de medii. Drept urmare o sa merg pe aceasta idee.

Pe scurt: primesc oferte, sorteaza, clasifica si dupa aleg. Si pana aici sa spunem ca totul ar fi ok – cel putin ca si concept. Problema ar aparea a 2-a zi, desi efectele se vad la cateva saptamani in medie.Mai departe as include ambele sexe:Pai a 2-a zi se da peste lipsa de plan / organizare / informatii in legatura cu mentinerea relatiei. Asta ar fi partea mai buna in care ai dat peste cineva mai special pentru tine.Pe scurt: relatiile nu prea ies.Totusi partea de agatat cantitativ este prezenta acolo. Asa ca hai mai departe sa agatam in club.

Pe termen scurt stiti ce se intampla?O totala imunizare in acest domeniu. Practic ajungi sa agatai nimic. Asta fie ca nu stii sa agati, se include in alte articole, sau intradevari agati da nu iese nimic.

De aici ce mai ramane de facut?Cei mai multi se intristeaza si se conving ca niciodata nu o sa gaseasca ceea ce vor. Si chiar daca o sa o faca o sa dureze putin!

Ma intristez doar cand citesc asa ceva! – noroc ca imi trece in secunde.

Tot observand la diverse femei sistemul asta de imunizare am mai remarcat ca pentru ceea ce le place cu adevarat nu mai au energie. Ma refer aici ca sunt atat de prinse in acest agatat cantitativ incat raman fara energie / idei pentru ceea ce vor. Si cu toate astea continua sistemulChiar am intrebat:- Poate te-ai plictisit de sistemul asta?- Da … asa e.Si dupa ceva timp:- Hai in club … o sa ne distram!

Practic stiu ca e gresit ceea ce fac si totusi continua sa faca acest lucru. In general asta se intampla pentru ca nu stiu sa faca altceva. Si oricum acest altceva implica alta energie.

Concret problema apare cand gasesc cea ce le place. Si atunci intra in actiune toata aceasta imunizare pe care si-o fac in cluburi pentru ca intotdeauna, si as mentiona cu cat le place mai tare ce au gasit, o sa isi spuna:- Da nu o sa mearga. Uite am atatea exemple in care la fel a fost si a iesit nimic!

Si acum totul depinde de cantitatea de energie si timp pe care vrei sa o investesti tu.Un punct de plecare cand ai resursele de mai sus ar fi:Faptul ca nu stii exact ce vrei si drept urmare ai parte de tot felul de barbati nepotriviti pentru tine, NU implica faptul ca si eu sunt la fel!

Si setata astfel discutia, va dati si dati sanse.