5 avantaje oferite de tigara electronica

  • Sâmbătă, 9 Ianuarie 2021
  • Afaceri
  • Publicat de
e-lichide e-lichide

In ultimii ani tot mai multe persoane au reusit sa renunte la tigarile obisnuite cu ajutorul celor electronice. Acest lucru nu poate decat sa ne bucure.

Faptul ca nu mai intalnim atat de des pe strada persoana care fumeaza este benefic atat pentru natura si integritatea orasului, cat si pentru starea de sanatate a trecatorilor. S-a dovedit, prin intermediul mai multor studii, ca fumatul pasiv poate avea consecinte grave. Nu acelasi lucru se intampla si in cazul celor care stau pe langa persoanele care folosesc tigari electronice.

Pentru ca traversam perioada sarbatorilor, cel mai frumos si eficient cadou pe care il puteti cumpara pentru o persoana fumatoare este o tigara electronica. Acest dispozitiv ii va schimba complet viata, in sens pozitiv, iar persoana care va primi darul iti va multumi mai tarziu.

Avantajele de care se bucura persoanele care aleg tigara electronica

·        Fara foc si scrum

Nu va mai trebui sa ai mereu la tine o bricheta sau o sursa de foc. De asemenea, nu ai nevoie de scrumiera si nici nu vei mai arde suprafete sau hainele din neatentie. Tot ce trebuie sa faci este sa actionezi butonul de start si sa te bucuri de aburii tai aromati.

·        Tigara electronica este mult mai avantajoasa din punct de vedere financiar

Acest lucru este cat se poate de vizibil dupa prima luna in care utilizati o e-tigara. Incercati sa tineti o mica situatia a banilor cheltuiti pentru a va intretine viciul.

O sa observati ca ramaneti cu mai multi bani in buzunar, chiar daca veti folosi e-tigara la fel de des precum aprindeati tigarile obisnuite.

·        E-tigara poate fi folosita in fiecare spatiu

Nu-ti mai poti aprinde o tigara obisnuita oriunde iti doresti, ci doar in spatiile deschise. Iarna este destul de neplacut sa parasesti localul ori de cate ori doresti sa fumezi si te poti alege chiar si cu o raceala groaznica. Folosind o e-tigara vei scapa de toate aceste drumuri.

Majoritatea localurilor accepta ca persoanele sa foloseasca tigari electronice, dispozitive precum iQos sau Glo, orice in afara tigarilor obisnuite.

La fel de bine vei putea folosi tigara electronica si in propria locuinta. Nu trebuie sa mai folosesti parfumuri speciale sau sa stai mereu cu geamul deschis. Aburii au un miros placut si nu se imbiba in materiale precum fumul tigarii.

·        Diversitate de arome

Ai la dispozitie atat de multe arome de lichide incat nu te vei plictisi niciodata de e-tigara ta. Incearca toata aromele de fructe, diverse combinatii si gusturi care-ti aduc aminte de copilarie. Alege un magazin online care si-a castigat increderea clientilor si comanda orice lichid iti acapareaza atentia.

·        Iti alegi singur concentratia de nicotina

Lichidele se deosebesc nu doar prin aroma lor, ci si prin concentratia de nicotina. Puteti alege o concentratie care sa va multumeasca precum tigarile obisnuite sau un lichid care nu contine deloc nicotina. Cea de-a doua varianta este ideala pentru persoanele care doresc sa renunte complet la acest viciu.

Tigara electronica iti ofera mai multa libertate si diversitate de arome. Intra si tu in randul persoanelor care au inteles ca-si pot alimenta viciul fara sa se expuna efectelor adverse a substantelor nocive din tigarile obisnuite!