Totul despre muzica de la o nunta

E clar: o nunta fara muzica este plictisitoare. Indiferent de genul muzical care va place, muzica potrivita poate duce nunta la un cu totul alt nivel. De la alegerea primei melodii dance pana la alegerea playlist-ului pentru o primise de nunta, iata cateva lucruri de retinut.

Alegerea muzicii pentru primul dans

Primul dans este un moment iconic in orice nunta - este primul dans al vietii de om casatorit. Ati putea alege ceva intim sau ceva mai complex. Unele piese pot parea clisee, dar este posibil sa nu fie niciodata demodate. Daca voi preferati melodiile usor contemporane, nimic nu va poate opri sa alegeti acest gen. Ar trebui sa va simtiti liberi in alegere.

Discutati cu restaurantul si cu formatia de nunta inainte de a alege un playlist.

Angajati o formatie de nunta live

Trupele de muzica live adauga mai multa distractie si entuziasm unei nunti. Alegeti formatii care ofera un repertoriu larg de stiluri muzicale si care se potrivesc diferitelor categorii de varsta, pentru ca toata lumea sa poata lua parte la eveniment si sa fie prezenta pe ritmul de dans. De la muzica pop la cea rock, de la muzica populara pana la cea clasica, este bine sa alegeti o formatie care poate acoperi o arie muzicala extinsa.

Discutati cu formatia de nunta inainte de a-i contracta

Trupele de nunta din Romania sunt destul de scumpe. De aceea, ar trebui sa cautati si sa comparati mai multe optiuni. Discutati cu membrii formatiei inainte de a-i angaja, dupa ce in prealabil ati intocmit o lista cu detalii legate de muzica de la eveniment. Verificati in ce masura ei pot intruni cerintele pe care le aveti. Puteti solicita exemple de auditii din repertoriul lor, poate chiar direct de la o nunta. Le puteti solicita inclusiv o lista cu melodiile pe care le canta des la nunta. Aceste sugestii pot fi utile si pentru voi. Puteti merge chiar mai departe, si daca este posibil sa asistati la un spectacol live pe care acea formatie de nunta il ofera.

In acest mod, o sa puteti sa va dati seama de talentul lor muzical, dar si de abilitatea de a-i antrena pe invitatii la nunta si de a-i aduce pe ringul de dans, pentru a se simti fabulos in cea mai importanta seara din viata voastra.

Secretul in alegerea unei formatii de nunta si alegerea unui playlist de nunta este urmatorul: incepeti devreme si tratati cu maxima seriozitate.