Torturi de nunta: acestea sunt tendintele din 2020

Unul dintre cele mai importante aspecte ale planificarii unei nunti este tortul, care face parte din decorul evenimentului. Prin urmare, trebuie sa fie delicios si sa se armonizeze si cu tema nuntii. Unele intrebari care apar sunt: ​​mare sau mic? Totul alb sau cu detalii de culoare? Ciocolata, fructe sau o aroma noua?

Tortul nuntii tale nu este doar un alt detaliu, este un moment unic si foarte special, care a avut intotdeauna (prin traditie) o relevanta in celebrarea casatoriilor. Prin urmare, prezentam astazi cele mai recente tendinte in ceea ce priveste tortul de nunta. Fara ezitare, stilul pe care il alegeti pentru tort devine o modalitate de a arata personalitatea cuplului, stilul sau tema, precum si decorul. Prin urmare, tortul de nunta poate fi direct legat de tipul de eveniment pe care il veti avea. Vreti sa cunoasteti tendintele? Atunci, cititi acest articol:

Tort acuarela

Este o tendinta noua, care ofera o atingere unica tortului dvs. de nunta, va poate surprinde oaspetii nu numai cu gustul sau, ci pentru ca arata ca o opera de arta, o bucata de cer servita la masa! Puteti merge conform decorului, culorilor caracteristice ale nuntii si multe alte detalii.

Tort nude

Torturile nude sunt inca la moda si nu putem fi decat fermecati. Prin urmare, o tendinta ideala pentru nunta dvs. este aceea ca alegeti un tort ca acestea, poate fi neregulat, cu crema de culoarea pe care o doriti si oferindu-i atingerea care va place cel mai mult. Puteti alege sa il decorati cu flori de diferite tipuri, mari, mici, asa cum va place. De asemenea, puteti adauga alte elemente care il vor face original si delicios, puteti fi inspirati de culorile pe care le aveti la nunta dvs.

Tort geode

L-ai vazut vreodata? In zilele noastre, acest stil de tort este o tendinta in lumea nuntilor. Este un tort care este decorat cu cristale comestibile, ceea ce confera tortului dvs. un aer foarte original. Puteti crea o piesa de arta pe tortul dvs. de nunta, iar oaspetii dvs. se vor bucura cu siguranta de aroma sa, dar si de originalitatea sa. Toata lumea il va iubi!

Tort cu detalii metalice

Torturile cu tonuri metalice sunt de asemenea la moda. Da! Ele sunt ideale pentru nunti in care mirele si mireasa incearca sa ofere o atingere luxoasa, sofisticata si eleganta tortului lor de nunta. Puteti alege diferite nuante intre argintiu, auriu si derivatele sale. Un tort metalic este o idee noua si speciala, astfel incat oaspetii dvs. sa se bucure de ceva original, dar in acelasi timp delicios.