Top accesorii ce nu trebuie sa lipseasca din birou

Lucrezi la birou sau detii un astfel de “sanctuar” propriu la tine acasa? Ei bine, amenajarea acestuia este foarte importanta, biroul fiind principala ta sursa de creativitate. Iar cateva accesorii esentiale te pot ajuta sa-ti cresti productivitatea, cat si entuziasmul. Iata cateva accesorii pe care noi lel consideram destul de importante pentru biroul tau.

 

l  Accesorii birotica

Nu avem nici cea mai mica indoiala ca un sef sau un barbat care lucreaza la birou are intotdeauna prea multe astfel de articole. O noua agenda, niste pixuri amuzante (precum cel cu rahatel), o radiera in forma de prezervativ si multe alte accesorii ii vor completa rutina cu un zambet, de fiecare data.

Bineinteles, poti opta si pentru astfel de instrumente de scris si/sau de birou cu un design mai clasic sau mai elegant, mai serios.

 

l  Pusculita

O pusculita poate fi un accesoriu foarte practic, care da startul unor noi experiente si care in acelasi timp infrumuseteaza biroul.

Vei gasi numeroase sugestii de pusculite simpatice si atractive care te pot entuziasma sa fii si o persoana mai organizata, chiar si din punct de vedere economic.

 

l  Accesorii high-tech

Este indispensabil de pe lista sa lipseasca si accesoriile care contribuie la momente si relaxante si productive prin intermediul accesoriilor sii a echipamentelor electronice de ultima generatie. In acest caz, poti apela la huse pentru gadgeturile tale, folii de protectie, un mouse si un ped generos, un incarcator portabil etc.