Sfaturi pentru cabina foto nunta, pe care trebuie sa le cunoasteti

  • Duminică, 22 Noiembrie 2020
  • Afaceri

Stim ca ziua nuntii este un moment de mare bucurie, dar si agitatie. Haideti sa va aratam cateva sfaturi despre cabina foto nunta.

O fotografie poate pastra anumiri timp de zeci de ani. Puterea de a privi inapoi la inceputul unei calatorii in viata este intotdeauna un motiv major pe care orice cuplu de insuratei ar trebui sa-l aiba in vedere pentru ziua cea mare a nuntii. Inchiriati o cabina foto nunta.

Sigur, un fotograf de nunta este minunat, dar acele momente candide cu prietenii si familia sunt de neinlocuit.

 

Atentie la cabinele foto de calitate indoielnica

Ca orice alt serviciu, inchirierea unei cabine foto, costa si este important sa stiti ca nu toate cabinele foto ofera aceeasi calitate, aceleasi pachete si servicii pentru clienti.

Veti gasi ca unele servicii de inchiriere cabine foto sunt mai ieftine decat altele. Pretul este dictat si de echipamentele folosite, de camerele de calitate, de tablete sau dimensiunea cabinelor. Unele cabine vin cu insotitor, altele nu.

Iata cateva lucruri minunate la o cabina foto nunta

- camere DSLR. Atunci cand inchiriati o cabina foto nunta, de fapt achizitionati amintiri. Retineti acest lucru. O imagine curata, frumoasa este un lucru pe care il veti pastra cu bucurie multi ani, in album, pe un tablou in casa ori pe birou. Multe firme isi gandesc cabinele foto de nunta cu tablete, dar varianta premium contine camere DSLR. Sigur, sunt si tablete cu webcam-uiri bune, dar calitatea unui aparat profesional nu poate fi egalata.

- recuzita. Este in avantajul vostru sa alegeti o firma de inchirieri cabina foto nunta care sa vina la eveniment cu propria recuzita. In caz contrar, veti fi nevoiti sa rezolvati si acest aspect. Ati putea sa le cumparati separat, dar de ce sa mai dati bani in plus pe ceva ce nu veti mai folosi altadata? Prin urmare, inainte de a alege o cabina foto nunta, intrebati firma daca va pune la dispozitie recuzita necesara.

- numarul de invitati. Verificati impreuna cu cei care va pun la dispozitie cabina foto nunta daca tot cei care participa la eveniment vor putea face fotografii amuzante. Daca aveti un eveniment cu multi invitati, cel mai bine ar fi sa inchiriati doua cabine foto, in caz contrar experienta nefiind una placuta pentru cei prezenti.

 

Cand inchiriati o cabina foto , firma va poate solicita ora de pornire si ora de inchidere. Iata un truc: nu setati ora de incepere a ceremoniei ca ora pentru deschiderea standului foto. Afisati in schimb langa cabina, intervalul in care aceasta va fi disponibila invitatilor pentru fotografii.