Profita de Black Friday pentru a-ti face cumparaturile de Craciun

Profita de Black Friday pentru a-ti face cumparaturile de Craciun Profita de Black Friday pentru a-ti face cumparaturile de Craciun

Deci, daca sunteti unul dintre acei oameni care vor profita de reducerile de Black Friday in incercarea de a face toate cumparaturile de Craciun, veti avea nevoie de un plan de actiune.

Cu mii de cumparatori dornici de a gasi toate articolele de pe lista de Craciun la preturi avantajoase, mall-urile devin o nebunie, foarte repede.

Faceti o lista cu articolele pentru Craciun

Incepeti prin a crea o lista cu articole de cumparaturi de Craciun pentru famile si prieteni, apoi cercetati in ce magazine puteti gasi aceste articole si ce magazine au cel mai bun pret. A face munca preliminara in avans, este o strategie inteligenta care va ajuta sa economisiti timp si bani.

Unde sa cautati

De unde stiti ce magazine au cele mai bune vanzari si ce articole vor fi disponibile? Inainte de Black Friday, multi comercianti cu amanuntul mari, isi fac reclama prin paginile lor de Facebook, prin intermediul presei traditionale, cum ar fi ziarele si buletinele de stiri. Abonati-va la e-mailurile si buletinele de stiri ale magazinelor si brandurilor dvs. preferate, pentru a nu rata cele mai noi oferte si reduceri de Craciun.

Ce articole ar trebui sa cumparati?

Cu toate magazinele de vanzare cu amanuntul care ne aduc oferte si reduceri de Black Friday, este usor sa va simtiti coplesiti. Facand o lista numai cu articolele de Craciun, este o strategie buna si va va ajuta sa fiti mai eficient si mai productivi cu achizitiile pe care le faceti.

Din punct de vedere istoric, Black Friday este un moment bun pentru a cumpara produse electronice, cum ar fi televizoare, computere si smartphone-uri. Este, de asemenea, un moment bun pentru articole de uz casnic cum ar fi frigidere, masini de spalat, aparate de cafea si alte aparate de bucatarie, dar si imbracaminte si produse de ingrijire.

Prin urmare, daca aveti oricare dintre aceste elemente pe lista dvs. de cumparaturi de Craciun, Black Friday este momentul sa le cumparati.

Pregatiti-va pentru o mica competitie

Pentru multi, una dintre marile atractii ale Black Friday, sunt asa-numitele „home sales”. Acestea sunt elemente pe care comerciantii cu amanuntul le ofera in cantitati foarte limitate, cum ar fi computere si televizoare ale caror preturi au fost reduse drastic, uneori chiar sub cost.

In multe cazuri, comerciantii cu amanuntul vor avea doar una sau doua unitati dintr-un anumit element, asa ca fiti pregatiti sa va aliniati foarte repede si sa fiti pregatit sa luptati pentru aceste articole