Pot sa videz pilote si perne cu saci de vidat parfumati? Wooow!!!

saci de vidat haine parfumati saci de vidat haine parfumati

Chiar daca la un moment dat ai vazut reclama la saci de vidat, te-ai gandit ca hainele tale stau bine acolo unde sunt si inca nu te-ai incumentat sa faci vreo alta organizare. Dar pilotele si pernele....mmmm... ce bine ar fi daca acestea s-ar micsora dintr-o data lasandu-ti mai mult loc in sertarele de sub pat, in dressing sau in debara.

De ce ai vrea sa videzi pilote si perne?

Simplu: pentru ca sunt voluminoase; pentru ca ocupa mult loc. Cu siguranta nu te-ai rezumat nici tu la strictul necesar cand vine vorba de perne, paturi si pilote. Ai unul sau mai multe seturi de rezerva pentru musafirii care ar putea sa-ti treaca pragul sau pur si simplu pentru a schimba decorul din cand in cand.

Problema cu aceste obiecte consta in faptul ca sunt prea mari si ocupa enorm de mult spatiu. Iarna pilotele sunt binevenite, dar de la primele raze ale soarelui de vara iti dai seama ca trebuie sa scapi de ele. Si unde sa le pui?

Daca alegi un sertar functional de sub pat asta inseamna ca il condamni pentru totdeauna... sau poate pana la iarna viitoare. Asta pentru ca pilota de doua persoana va ocupa tot sertarul. Ai putea sa le pui in saci de rafie sau de plastic si sa le depozitezi in pod. Dar nu - pentru ca esti patita. Depozitate astfel, intr-un loc umed si inchis, pilotele si pernele risca sa se deterioreze.

In ce conditii poti sa videzi pilote si perne?

Prima si cea mai importanta conditie este ca pilota respectiva sau perna sa intre in sacul de vidat - evident inainte de a scoate aerul din el. Acest lucru inseamna ca tu trebuie sa comanzi saci de vidat suficient de mari. Din fericire, acesti saci de vidat sunt disponibili pe marimi, iar cand plasezi comanda ai acces la dimensiunile lor exacte. Fa masuratorile necesare si asigura-te ca pernele sau pilotele se vor strecura cu usurinta in interior.

Atentie: cel mai probabil va trebui sa videzi aceste obiecte separat, deci comanda mai multi saci. Nu incerca sa faci economie la saci, inghesuind doua perne sau o pilota si o perna intr-un sac prea plin - vidarea risca sa nu fie eficienta sau sacul se poate sparge. Pentru o mai buna organizare, videaza-le separat. In acest mod iti va fi si mai usor sa le gasesti.

Videaza pilotele si pernele pentru a castiga mai mult spatiu la tine in camera si acasa.