Parfumuri barbati pentru orice personalitate

Parfumuri barbati pentru orice personalitate Parfumuri barbati pentru orice personalitate

Uneori este greu sa gasesti un parfum potrivit, mai ales daca nu il cumperi pentru tine.

Daca vrei sa ii cumperi sotului, iubitului sau poate tatalui tau sau unui prieten un parfum, este destul de greu.

Chiar daca poate il cunosti destul de bine poate nu iti poti da seama ce fel de parfum i-ar place sa poarte.

O solutie ar fi sa il intrebi subtil ce parfum isi doreste, dar poate ai avea sansa sa strici farmecul cadoului, de aceea acest mic ghid este facut pentru a te ajuta sa gasesti cele mai potrivite parfumuri barbati, indiferent pentru cine cumperi.

Poate vrei sa faci un cadou, sau poate vrei sa iti cumperi singur un parfum.

Mai jos ai cateva criterii pe care ar fi bine sa le ti in seama daca vrei sa poti alege un parfum potrivit.

Fiecare parfum miroase diferit pe fiecare piele datorita pH-ului pielii. Deci este posibil ca pe pielea ta sa aibe un miros si pe pielea celui caruia ii oferi parfumul sa miroase altfel. Trebuie sa aroma potrivita pentru fiecare tip de personalitate.

Barbatul clasic v-a adora parfumurile cu note aromatice si citrice care il fac sa se simta energic oriunde s-ar afla

Barbatul orientat spre eleganta si moda o sa fie incantat de un parfum cu note aromatice si lemnoase care lasa in urma lui o aroma vibranta care il fac sa se simta unic

Barbatul cu gusturi complicate dar cu un stil carismatic o sa adore parfumurile cu note orientale si lemnoase care il fac sa se simta mult mai atractiv

Barbatul relaxat care este totusi mereu orientat spre necunscut apreciaza parfumurile cu note citrice si lemnoase care ii dau o stare de energie.

Atunci cand cumperi un parfum cadou, ai fi tentat sa cheltui foarte multi bani.

Pentru a stii ce parfum vrei sa cumperi, este bine sa iti setezi totusi un buget pe care sa nu il depasesti. Poti gasi un parfum si intr-o limita impusa de tine.

Cauta un magazinele de parfumuri barbati in care ai posibilitatea de a mirosi inainte de a cumpara.

Tine cont de locul unde urmeaza sa poarte parfumul. La locul de munca? La petreceri? Daca crezi ca o sa poarte parfumul la munca, trebuie sa ai in vedere sa alegi o aroma de parfum care sa se potriveasca in mai multe situatii, nu alege un parfum prea tare pentru munca.

Ai grija sa cumperi parfumuri barbati originale. Nu poti oferi un cadou replica. Pentru a stii daca parfumul este original, uita-te la codul de bare, ambalaj si capac, daca sunt elegante si perfecte parfumul este original.

Sper ca acest articol iti este de folos si ca acum poti alege fara probleme parfumuri barbati pe care sa le oferi cadou.