Moda barbati: cum ne imbracam la o nunta

Femeile nu sunt singurele care au indoieli cu privire la modul de imbracaminte pentru o nunta. Barbatii au din ce in ce mai multe alternative si pot combina diferite stiluri.

In mod traditional, barbatii pot combina costumul clasic albastru sau gri cu o camasa, si sa arate impecabil pentru eveniment.

Cu toate acestea, tendintele in moda pentru barbati s-a schimbat foarte mult in ultimii ani si exista tot mai multe alternative pentru ei.

Costume barbatesti pentru nunta de noapte

Timpul in care barbatii aveau doar un costum in dulap a fost lasat in urma. Astazi exista diferite croieli, modele si culori de explorat. Cand ne gandim la costume pentru nunta, exista puncte diferite pe care le putem lua in considerare daca vrem sa aratam elegant si sa ne simtim confortabil cand dansam toata noaptea.

  • Culoare: desi albastru, gri si negru sunt inca cele mai alese, exista propuneri diferite indraznete care pot fi elegante pentru o nunta. De exemplu, rosu, albastru electric – pot functiona bine la un eveniment de acest tip.
  • Croiala: exista multe alternative care trebuie luate in considerare in aceasta privinta. Atat smokingul, cat si costumul clasic pot fi potrivite pentru a participa la o nunta.
  • Detalii: accesoriile si detaliile nu mai sunt doar pentru femei. Puteti adauga originalitate costumului jucandu-va cu culoarea reverului sau prin adaugarea unei flori in buzunarul sacoului.

Imbracaminte pentru nunta de zi

Ca si in cazul femeilor, imbracamintea de zi pentru o nunta nu este aceeasi cu cea pentru noapte. Desi este posibil sa purtati un costum albastru sau gri, cu o camasa fara cravata, exista si alte alternative care pot fi explorate.

  • Costume in culori deschise: kaki sau bej pot arata bine pe un costum pentru o nunta de zi. In combinatie cu o camasa fara cravata, puteti crea un model greu de invins.
  • Pantaloni si camasa: o alta idee de a nu recurge neaparat la costum este sa purtati o camasa cu pantaloni. Cel mai bun lucru este ca va puteti juca fara probleme cu culoarea pantalonilor si camasii. Pentru a obtine un echipament complet combinati cu pantofi de tip nautic.