Jucarii sexuale wireless

Sex shop-ul are o gama variata de jucarii sexuale menite sa indeplineasca orice fantezie erotica, iar ouale vibratoare se afla de mult timp in topul preferintelor clientilor, fiind considerate unele dintre cele mai bune si creative produse sexuale de pe piata de profil!

 

  Un avantaj pe care alte produse nu il au, il constituie dimensiunea – dupa cum indica si denumirea, acestea au forma de ou, ceea ce face ca depozitarea, transportul si chiar utilizarea lor, sa fie posibila in orice situatie. Dimensiunile reduse permit pastrarea lor chiar si intr-o geanta, iar igienizarea se realizeaza foarte simplu si rapid, cu ajutorul unor solutii special create pentru jucariile erotice, pe care le puteti achizitiona tot de la sex shop pentru o suma mai mult simbolica.

 

  Puteti opta pentru oua vibratoare clasice, cu fir, daca nu doriti sa cheltuiti prea mult pentru un astfel de produs, insa cu siguranta, chiar daca pretul este mai ridicat, veti fi mult mai incantati de ultimele modele de oua vibratoare ce nu au fir si care pot fi actionate cu ajutorul unei telecomenzi, chiar si de la distanta. La momentul aparitiei pe piata, ouale vibratoare wireless s-au bucurat de un succes rasunator in randul clientilor, tocmai pentru ca libertatea de miscare este mult mai mare, iar femeile cu adevarat indraznete ce nu se tem de noi provocari, il pot utiliza chiar si la job, daca vor sa aiba parte de o zi de munca… mult mai placuta!

 

  Totodata, un alt model de ou vibrator foarte apreciat, este cel ce poate fi actionat prin intermediul unei simple aplicatii ce se instaleaza pe telefon, astfel ca nu va mai trebui sa aveti nici macar grija telecomenzii! Principalele functii ale acestui model de ou vibrator, sunt: 10 optiuni de vibratii de baza, controlul cu ajutorul telefonului si, mai ales, posibilitatea de a descarca functii de vibratii suplimentare, nelimitate!

 

  De asemenea, majoritatea acestor jucarii sexuale se incarca la momentul actual cu ajutorul unui cablu USB, asadar achizitionarea permanenta a bateriilor este istorie! In ceea ce priveste materialul, ouale vibratoare sunt realizate indeosebi din silicon – un silicon de calitate, extrem de fin si de placut la atingere, care nu cauzeaza niciun fel de discomfort femeilor ce utilizeaza oul vibrator vaginal.

 

  Tot in categoria de oua vibratoare este inclus un produs 2 in 1 – ou vibrator wireless plus un dispozitiv special pentru masare si stimulare. Acesta din urma poate fi utilizat pentru stimularea zonelor sensibile ale corpului si functioneaza ca telecomanda pentru oul vibrator. Asadar, cu acest set, puteti stimula absolut toate zonele erogene, iar efectul va fi de neuitat! Desi setul costa aproximativ 150 – 160 de lei, investitia merita cu siguranta si inclusiv partenerul va fi incantat sa incerce aceste doua produse pe corpul vostru!