Formatia potrivita pentru nunta perfecta

Formatia potrivita pentru nunta perfecta Formatia potrivita pentru nunta perfecta

 

            Se apropie ziua cea mare si nu stii ce formatie sa alegi? Asculta sfaturile care urmeaza si te vei hotari imediat cu privire la formatia pentru nunta.

Cand vine vorba despre alegerea formatiei pentru nunta, unul dintre cele mai importante criterii este bugetul. O formatie te poate ajunge de la cateva sute de euro pana la cateva mii de euro. Recomandarea organizatorilor de nunti este sa analizezi spectacolul mai multor formatii. Urmatorul pas presupune sa le compari, gasind avantaje si dezavantaje pentru fiecare trupa in parte. In cele din urma, formatia cu cele mai multe puncte forte va fi aceea potrivita pentru tine. 

Un alt criteriu este muzica aleasa. Trebuie sa discuti cu membrii formatiei pentru a stabili un playlist, adica o lista cu melodiile pe care doresti sa le auzi in cadrul evenimentului. De asemenea, poti stabili de la inceput care vor fi piesele pentru momentele cheie precum valsul mirilor, aruncatul buchetului si taierea tortului. La fel cum poti alege melodiile de suflet, poti specifica si melodiile pe care nu le doresti sub niciun chip in playlist. Totodata, trebuie sa te ghidezi si dupa muzica preferata a invitatilor. Nu ai cum sa stii dorintele fiecaruia in parte dar, cu siguranta nu dai gres daca alegi melodii populare, cantate frecvent la nunti.

Unul dintre criterii este durata spectacolului oferit de formatie. Sunt membrii dispusi sa cante live pana la finalul petrecerii? Distractia este pe primul loc. Daca artistii sunt buni si isi fac treaba, nunta poate sa se termine in zori de zi. Exista nunti de la care invitatii nu se dau plecati, iar principalul motiv este prezenta muzicii de calitate. Trebuie sa fii pregatit pentru astfel de momente care pot avea loc. Totodata, trebuie sa ai in vedere si momentele de pauza si ce se intampla pe durata acestora. Ai grija sa discuti aceste aspecte cu seful formatiei pentru a nu avea parte de incidente neplacute.

Un alt aspect este prezenta instrumentelor muzicale. De obicei, acestea impresioneaza invitatii si astfel, plictiseala nu isi are locul. Exista un avantaj mare in cadrul formatiilor numeroase si acela este ca atrag invitatii la dans. Faptul ca instrumentistii si vocalistii au momente care se interschimba din cand in cand, joaca un rol important. Semnul ca ai ales formatia potrivita este distractia invitatilor si feedback-ul lor pe toata durata evenimentului.

Trebuie sa discuti cu formatia despre aparatura. Formatia trebuie sa dispuna de toate echipamentele necesare pentru a intretine atmosfera. Mai intai de toate, sonorizarea trebuie sa fie performanta. In plus, ar fi bine ca formatia sa detina si sisteme de iluminare de calitate.

 Nu exista reteta potrivita pentru a alege formatia perfecta. Asadar, daca doresti sa ai o nunta de vis, alege formatia de nunta care iti place tie cel mai mult.