De Ce Sunt Atât De Populare Mașinile Tesla?

Dacă aveți vreun interes pentru mașini, suntem siguri că ați auzit de Tesla. Cel mai mare producător mondial de mașini electrice a devenit incredibil de popular din mai multe motive.

De la loialitatea fanilor, la agenda sa ecologică, oamenii nu par să se satură de aceste mașini.

Să aprofundăm câteva dintre motivele pentru care Tesla este adorata de atât de mulți:

Proiectare și inginerie

Un lucru pe care putem fi de acord cu toții este că Tesla a schimbat perspectiva oamenilor cu privire la mașinile electrice. Înainte de apariția modelului S, mașinile electrice erau, cel puțin, nesatisfăcătoare. În afară de a fi neatractive, erau grele și durau prea mult timp pentru a încărca. Este de înțeles de ce nu a existat prea mult interes pentru mașinile electrice ca urmare. Atunci Tesla a venit și a schimbat jocul. Au făcut Roadster și Model S, creând o lume complet nouă a mașinilor electrice.

Modelul S a fost conceput ca o mașină sport având în același timp siguranța unei Toyota și putea fi încărcata în câteva minute, mai degrabă decât în ​​câteva ore. De fapt, Modelul S nu a fost doar mai sigur, a devenit cea mai sigură mașină testată vreodată de Administrația Națională pentru Siguranța Traficului pe Autostrăzi, obținând note de top în toate categoriile. Pe lângă toate acestea, Modelul S a fost rapid;

Baterie revoluționată

Când vă gândiți să treceți la o mașină electrică, prima prioritate a șoferului va fi autonomia. Toți oamenii obișnuiți cu o mașină pe benzină sunt, de asemenea, obișnuiți cu libertatea de a conduce cât de mult doresc, ajungând ocazional într-o benzinărie pentru a alimenta. Tesla trebuie să fi știut acest lucru, așa că a creat un acumulator special și a construit o rețea de supraalimentare.

Până acum, acumulatorul Tesla este mai bun decât bateriile rivalilor săi. Modelele Tesla au o autonomie maximă de 370 mile, ceea ce înseamnă că puteți conduce atât de departe cu o singură încărcare.

Totuși, pe cont propriu, bateriile nu ar fi fost suficiente pentru a face Tesla marca care este acum. Punctele de încărcare au fost o mare parte a acestuia. În afară de construirea unei rețele de supraalimentare în care încărcarea este rapidă, este și gratuită.

Senzație virală

Ar fi Tesla acolo unde se află astăzi fără ca internetul să-l spună? Cel mai probabil nu. Internetul este locul în care o persoană poate cumpăra un model Tesla, direct de la companie. Aceasta este o altă abordare unică a producției și vânzărilor de mașini. În timp ce există magazine Tesla în întreaga lume, acestea sunt centre de informații - nu reprezentanți.

Pare să fie un punct de vânzare pentru fanii Tesla. Nu le deranjează șansa de a-și configura propria mașină din orice locație, în loc să negocieze prețul și să aștepte ore întregi să semneze hârtii care însoțesc în mod tradițional o achiziție de mașină. Cumpărarea mașinii online direct de la companie elimină în totalitate necesitatea unui dealer, ceea ce le place foarte mult cumpărătorilor.

Chiar și cel mai dur critic al Tesla va admite: dacă există un lucru pe care aceste mașini nu-l fac, este plictisitor. Modelul S a devenit cea mai rapidă mașină de producție din lume în 2016, cu o accelerație de la 0 la 60 mph în 2,5 secunde. Chiar și modelul mai accesibil, Modelul 3, accelerează de la 0 la 60 mph în 3,2 secunde. Cu toate acestea, accelerarea nu este totul. Este întreaga experiență de conducere pe care fanii o citează ca motiv pentru a-și iubi Tesla.

Elon Musk

Nu este un secret faptul că Elon Musk este inima succesului Tesla. Deși este o figură controversată, a făcut din Tesla ceea ce este astăzi. Antreprenorul principal a arătat clar că principalul său obiectiv nu este vânzările, ci impactul asupra mediului.