Cum se pregatesc fetele pentru Black Friday haine 2020?

Cum se pregatesc fetele pentru Black Friday haine 2020? Cum se pregatesc fetele pentru Black Friday haine 2020?

Etaleaza-ti talentele de fashionista si ia aminte cele mai tari trucuri pentru Black Friday 2019

Trebuie sa spunem ca nu este simplu sa-ti planifici cumparaturile de Black Friday. Vei simti numeroase emotii, dar important este sa fii pregatita pentru black friday haine. Cum poti face acest lucru? Iata cateva trucuri utile.

Pentru fashion girls, cumparaturile sunt ca un antrenament cardio, iar ele sunt extrem de incantate de acest lucru. Ele stiu cum sa cumpere rapid (si eficient), iar acest lucru este valabil si atunci cand vorbim de haine black friday. Citeste trucurile de mai jos pentru a vedea cum aceste regine ale cumparaturilor se perfectioneaza in arta de a stapani perfect cumparaturile de Black Friday.

1. Evita multimile. Cumpara online.

Cel mai frumos lucru despre haine black friday este ca putem sa facem cumparaturile din propriile pijamale, in timp ce bem un pahar cu vin. Dar o adevarata fashionista nu se va multumi doar cu acest lucru, ci va cutreiera magazinele pe care le vaneaza de ceva vreme. In Vinerea Neagra, o regina fashion isi stabileste cortul online, dar nu uita sa dea si o raita prin magazinele preferate.

2. Deschide o fisa Excel. Nu glumesc.

Persoanele obsedate de haine si moda pot fi fani ai mai multor magazine si marci, iar cand mania Black Friday loveste, va fi greu sa-si aminteasca tot ceea ce vor sa cumpere. Prin urmare, deschide un document Excel si incepe sa faci calcule.

Da, poti sa rasi si sa crezi ca e pierdere de timp, dar cand fashionistele isi vor verifica propriul cos in mai putin de 5 minute, tu inca vei face calcule la cald.

Prin urmare, deschide un fisier in Excel, noteaza magazinele de haine black friday preferate, toate detaliile de vanzare si un link catre site-urile respective. Asa vei putea avea toate informatiile importante pe o singura lista, pe care o poti verifica dintr-o singura pivire. Simplu, nu?

3. Prioritizeaza-ti dorintele si pune-le pe foaie

In loc sa pierzi timpul derulan pagini si pagini de vanzare cu haine black friday, ca o fashionista adevarata, vei avea totul pregatit dinainte si vei sti unde trebuie sa ajungi, unde trebuie sa dai click si ce comenzi trebuie sa finalizezi. Totul, inainte de Black Friday.

Daca pui tot ceea ce iti doresti pe o lista cu dorinte pre-existente sau le adaugi in cos dinainte, poti considera ca cea mai mare parte a lucrurilor este facuta. Tot ce trebuie sa mai faci este sa dai click pe butonul minunat „Adauga in cos”.