Cum sa fii invitatul ideal la nunta

Cum sa fii invitatul ideal la nunta Cum sa fii invitatul ideal la nunta

Daca in acest an prietenii dvs. v-au dat vestea cea mare, inseamna ca sunteti invitati la o nunta care nu este chiar ieftina, indiferent cat de casual este. Va trebui sa faceti un cadou, sa nu mai vorbim ca veti pierde timp in cautarea unui costum perfect. Calmati-va, este normal! Nuntile provoaca adesea anxietate printre oaspeti.

Va oferim cateva trucuri pentru a fi un invitat model:

Buget

Mai intai de toate, si mai ales daca in acest sezon aveti mai mult de o nunta, stabiliti un buget astfel incat toate aceste cheltuieli sa nu depaseasca bugetul. Trebuie doar sa planuiti. In acest fel puteti vedea rapid si usor unde puteti elimina sau adauga, si puteti stabili bugete pentru cheltuielile dvs. pentru toate acele nunti care vin in acest sezon.

In cautarea unui cadou perfect

Bani sau mai bine un cadou? Si daca alegeti banii, care este suma ideala? Este adevarat ca exista o regula nescrisa care spune ca valoarea cadoului trebuie sa corespunda costului total al meniului oaspetelui. Dar este clar ca, chiar si cu acest ghid, alegerea darului potrivit poate fi o provocare.

 

Si acum, ce sa port?

Exista un cod de imbracaminte la nunti. La unele dintre ele, miri specifica acest lucru direct pe invitatia in sine. Dar daca aceasta cerinta nu exista, fiti constienti de aceste sfaturi pe care le-am elaborat.

Primul lucru, trebuie sa stiti este daca nunta este dimineata sau dupa-amiaza. Protocolul se schimba foarte mult in functie de momentul ceremoniei, dar nu mergeti niciodata in aceeasi culoare cu rochia miresei.

Desi este adevarat ca trebuie sa fiti elegante si sofisticate, nu vreti sa iesiti prea mult in evidenta. Mireasa este cea care trebuie sa fie protagonista absoluta in acea zi, deci nu trebuie sa o eclipsati.

La o nunta este foarte important sa stiti ce rochie veti purta ca oaspete, dar este chiar mai important sa puteti alege alte accesorii care va vor face aspectul mult mai fabulos, cum sunt pantofii si geanta