Cum sa alegi un DJ incredibil pentru nunta ta?

Partea de divertisment de la o nunta este o modalitate excelenta prin care iti poti face oaspetii sa se simta absolut fabulos la nunta ta. De asemenea, poate fi inca un mod de a aduce o nota personala evenimentului. In definitiv, nunta este o petrecere. Vrei sa ai o petrecere pe care invitatii sa nu o poata uita prea curant. Indiferent daca obiectivul tau este sa-i faci pe oameni sa mearga pe ringul de dans sau doar sa le oferi o muzica minunata care sa insoteasca receptia, alegerea unui DJ de nunta poate fi o varianta excelenta.

Spre deosebire de o trupa live, un DJ poate reda melodii originale asa cum le stiu si le iubesc cei prezenti la eveniment. Nu va exista pauza intre melodii.

Ce DJ de nunta alegi depinde in mare parte de tipul de muzica pe care doresti sa-l ai la nunta si care sa-i incante pe oaspeti. Daca iti doresti o petrecere cu dans, vei gasi o multime de DJ buni. Puteti veni cu propriul playlist sau puteti cere sugestii direct unui DJ de nunta.

 

- Ce iti doresti si unde gasesti ce vrei

Cel mai sigur si cel mai bine este sa cauti un DJ a carui principala activitate sunt nuntile. Acesti DJ cunoscut foarte bine modul in care se desfasoara o nunta si te pot surprinde. Au experienta.

Daca vrei sa te concentrezi pe muzica de dans, poti cauta un DJ in cluburile locale. Daca nu au experienta pentru nunti, acesti DJ s-ar putea sa aiba tarife mai mici.

Daca nu vrei sa faci compromisuri cauta din start un DJ experimentat care a fost la mai multe nunti. Un DJ profesionist poate fi mult mai scump/

 

Solicita mostre din activitatea DJ-ului de nunta

Dupa ce ai ales 2 - 3 DJ care ti se par potriviti pentru nunta, cere-le sa-ti ofere cateva exemple din portofoliul lor. Ar putea fi vorba despre un videoclip cu un spectacol live sau un playlist de mostre. Aceste lucruri ar trebui sa-ti ofere cateva indicii importante despre calitatea muzicii.

 

- Ofera DJ-ului un playlist cu melodii de cantat neaparat la nunta

De asemenea, ar putea sa creezi o lista cu melodii care nu se vor auzi la nunta sub nicio forma.

 

Cere un contract si detalii despre modul in care DJ-ul poate interactiona cu invitatii (daca iti doresti acest lucru). Poti sa-l intrebi, de exemplu, cum ii convinge pe invitati sa iasa la dans, daca va accepta sugestii audio din partea invitatilor etc.