Cele mai utile cadouri pentru barbati

Cele mai frumoase cadouri sunt cele practice. Iar barbatii cauta adesea un rol functional in cadourile pe care le primesc, astfel incat acestea sa poata fi considerate cu adevarat deosebite. Iata cateva idei de cadouri utile cu care ii poti impresiona

 

1. Accesorii antistress

Stresul major se poate resimti indiferent de domeniul de activitate, asa ca un cadou antistress poate fi o optiune destul de buna.

De altfel, te poti juca cu optiunile disponibile pe piata pentru a-l surprinde cu un cadou inedit, precum un san antistress, un slime etc.

Se poate bucura de acestea atat acasa, cat si la locul de munca.

 

 

2. Articole vestimentare

Atata timp cat ii cunosti marimea sau daca ai o intuitie extrem de buna, nu vei da gres nici daca alegi drept cadou pentru iubit un tricou, o bluza, un pulover sau o camasa.

De altfel, foarte multe articole vestimentare din zilele noastre pot fi personalizate, pentru un plus de efect asupra cadoului. Cu siguranta jumatatea ta iti va multumi la infinit pentru un astfel de cadou unic in Univers.

 

3. Articole pentru servirea mesei

Iubeste arta culinara, bucataria sau pur si simplu sa deguste o serie de bauturi sofisticate alaturi de rude, prieteni si/sau parteneri de afaceri?

Atunci va fi mai mult decat mandru sa-si expuna un nou set de pahare si/sau un dozator in vitrina sau pe biroul acestuia. Poti alege un dozator cu globul pamantesc, pahare in forma de cranii, pahare colorate etc. Sau poti apela la un set de cutite durabil.