Cele mai eficiente creme anticelulita

Celulita si vergeturile sunt pe podiumul principalilor inamici ai femeilor. Tot mai multe produse si tratamente sunt propuse pentru a eradica aspectul de „piele de portocala” al corpului feminin. Exista intotdeauna noutati cu privire la acest subiect si este bine sa fiti la curent: va spunem care sunt cele mai bune creme pentru celulita si secretele pentru o piele sanatoasa.

Tratamentele pentru combaterea celulitei sunt multe si diverse deoarece depind de varsta, tipul de piele si gradul de celulita pe care il are fiecare. Deoarece, spre deosebire de vergeturi, celulita poate incepe foarte devreme, este esential sa se consulte un medic inainte de a utiliza produse pentru piele, in special la adolescente.

Creme pentru celulita

Cand vine caldura si trebuie sa purtam haine mai subtiri, simtim nevoia sa facem ceva pentru a arata mai bine. Dar nu exista nici o magie: obiceiurile sanatoase sunt singura modalitate de a fi sanatosi si de a ne imprieteni cu oglinda. Acesta este motivul pentru care este important sa aveti grija de dvs. pe tot parcursul anului. In plus fata de exercitii fizice si mancare sanatoasa, o alta resursa buna este utilizarea cremelor pentru combaterea celulitei.

In prezent, am gasit multe produse promitatoare pentru indepartarea celulitei sub forma de creme, geluri, emulsii si lotiuni topice (pe piele). Aceste produse ofera o edema scazuta (umflare), imbunatatirea aspectului piele de portocala si reducerea centimetrilor. Se considera ca eficacitatea acestor produse va depinde de tratamentul integral care se realizeaza pentru a imbunatati aceasta patologie.

Pe piata exista numeroase marci care sunt concepute pentru a combate aceasta tulburare a pielii. Unele dintre cele mai eficiente creme anticelulitice sunt:

Vichy Cellu Destock Celluporine de Lidherma Elancyl Cellu Slim Gommage si Elancyl Slim Flat Belly Anti Adiposidad Idraet Crema anti-celulita Cellfit de Just