Cabina foto nuntă un nou trend pentru cea mai specială zi din viața ta.

Ai început pregătirile pentru nunta ta? Probabil că deja ai ales locația, ținutele domnișoarelor de onoare, muzica și poate chiar și meniul, însă acum urmează să iei o decizie la fel de importantă ca celelalte.  Surprinderea momentelor din timpul evenimentului. Cel mai probabil te gândi la un fotograf profesionist. Da, un fotograf poate surprinde o mare parte din momentele în de în-deaproape însă dacă vrei ca invitații să se simte bine la eveniment și să se distreze  în timp ce își fac fotografii.

Iată cinci motive să alegi o cabina foto pentru nunta ta.

1. Nu mai ai nevoie să comanzi mărturii pentru să le oferi invitaților la plecare. Fiecare poză printată poate rămâne la invitat.  Dacă dorești poți personaliza formatul pozelor pentru a se printa automat un colaj de mai multe poze, care pot fi însoțite chiar și de un mesaj drăguț sau de o data nunții, astfel de fiecare dată când invitații vor privi imaginea își vor aduce aminte de nunta ta dar și de dat acesteia pentru ați putea fi alături la aniversări.

2. Fotografiile instant de la cabina foto nuntă cu recuzită sunt adecvate pentru tineri, copiii și chiar persoane în vârstă. Cu siguranță ce e mai în vârstă se vor amuza de recuzită și se vor simți mult mai bine înconjurați de recuzită amuzantă care îi vor face să se simtă din nou tineri și plin de viață. Cel mai probabil bunicii vor adora ochelari supradimensionați sau emoticoanele amuzante. Am plâns dacă alege o cabină foto nuntă închisă aceasta le-va aduce aminte de vremurile din tinerețea lor când își făceau poze în oraș la cabinele foto.

3. O ședință foto , cabină îi vor face pe invitații tăi să  interacționeze să vorbească și să râdă. Chiar dacă Probabil că nu se cunosc le oferi o oportunitate foarte bună să discute și să se distreze împreună și care să facă poze de grup. În plus pozele cu siguranță vor fi postate pe rețelele de socializare unde se vor bucura de like-uri.

4. Calitatea a printer imaginilor este foarte bună. Dacă alegi o cabină foto de la o companie renumită sau care are un portofoliu bogat si imagini calitative și review-uri bune fii sigură că fiecare imagine prin dată va fi calitativă.

5. Poți adapta recuzita după tema nunții tale. Dacă îți dorești poți chiar să personalizez printurile după tema nunții.

Aceste cinci motive nu îți sunt suficiente? Gândește de la o nuntă la care ai participat și a avut cabina foto îți vei da seama că faci o alegere foarte bună alegând cabina foto nuntă pentru cea mai specială zi din viața ta.