Ai moloz de care trebuie sa scapi? Contactează o companie de transport moloz

  • Sâmbătă, 3 Octombrie 2020
  • Afaceri

Renovrarile și orice modificări în casa vin odată cu începerea sezonului cald, atunci când cu toții începem sa schimbam câte ceva la locuință pentru a o pregătiți de un nou an în care sa ne bucuram de confort. Dacă și tu ți-ai pus în plan ca să faci renovări prin casa sau în apartament, ar trebui sa știi încă de la început ca orice renovare lasă în urma o mulțime de murdărie și resturi de lemn, cărămidă sau gresie de care trebuie sa scapi. Dacă nu știi ce sa faci cu ele, poți contacta o companie de transport moloz din orașul tau care o sa te scape de aceste resturi de la construcții și tu te poți ocupa în continuare de renovare sau te poți bucura de confortul casei tale.

Care sunt costurile pentru ridicarea molozului

Probabil ca ai crezut pana acum ca este foarte costisitor sa alegi o companie specializata în transport moloz. Prețurile difera în funcție de compania pe care o alegi însă nu sunt foarte mari ci chiar avantajoase. Dacă vrei sa știi cam cât de mult o sa coste ridicarea molozului de la adresă ta, trebuie sa știi ca pentru calcularea prețului de tine cont de câteva aspecte. Iată care sunt acestea

Cantitatea de moloz care trebuie transportata. Dacă deja ai pus molozul în saci, prețul se calculează pe numărul de saci, dacă este vrac, echipa de la compania de transport îl va pune în saci, iar aceasta este un serviciu care influențează prețul.

Distanta de la adresa ta la centrul de depozitare. Este foarte posibil ca acesta sa fie un aspect care sa influențeze prețul pentru ridicarea molozului.

Locul unde se afla molozul. Dacă de exemplu sacii cu moloz sunt în curte și se poate ajunge ușor la ei, prețul va fi mai mic, însă dacă sacii cu moloz se afla undeva unde nu poți avea acces ușor la ei, prețul va fi mai mare.

Calculele se fac în funcție de aceste trei aspecte, este bine ca să știi de la început un preț estimativ pentru transportul molozului pe care îl ai în curte de aceea ar fi bine sa ceri o oferta de preț încă de când discuți cu cei de la compania la care ai ales sa apelezi. Totuși preturile în general pentru ridicarea și transportarea molozului sunt în jur de 3-4 lei pe sacul de moloz.

Alege o companie de transport moloz din orașul tau și o sa ai o curte curata și o casa renovata de care sa te poți bucura.