5 Motive sa ai un Dj la botezul copilului

Crestinarea copilului este un evenimet foarte important pentru fiecare micut. Daca copilul tau a implinit varsta la care urmeaza sa fie crestinat si ai decis sa faci o petrecere pentru a sarbatorii aceasta ocazie, este bine ca pe lista ta de pregatiri sa treci si alegerea unui Dj care sa asigure muzica si voia buna pe intreaga durata a evenimentului. Ai o multime de motive sa alegi sa angajezi un Dj care sa intretina atmosfera la petrecerea de botez al copilului tau, insa acum o sa iti prezint doar 5 dintre ele, restul le poti descoperii singur.

1.        Dj-ul stie ce muzica sa puna la botez. Cu siguranta nu iti doresti ca la botezul copilului tau sa cante muzica neadecvata, de aceea alegerea unui Dj te v-a scapa de aceasta grija, el are experienta in spate si stie exact ce tip de muzica este mai potrivita chiar si pentru botezuri.

2.        Vine cu aparatura performanta. Un laptop si cateva boxe sunt pentru tine probabil suficiente pentru muzica, insa in realitate e vorba de mult mai mult, un Dj expert stie ca este nevoie de aparatura de calitate care costa foarte mult, acestea fac ca muzica sa atinga un alt nivel si fiecare sunet sa fie o incantare pentru cei care asculta

3.        Pret mic comparativ cu pretul unei formatii. Pregatirile pot fi costisitoare iar un artist poate fi de cele mai multe ori prea scump, de aceea alegerea unui Dj poate fi o alegere buna si pentru ca nu cauzeaza o gaura atat de mare in bugetul alocat botezului.

4.        Muzica in functie de preferintele tale. Nu adoram toti aceleasi genuri muzicale, de aceea impreuna cu Dj-ul poti selecta anumite genuri de muzica pe care vrei sa le auzi la botezul micutului tau, in plus poti chiar sa alegi cateva melodii preferate pe care vrei ca acesta sa le ruleze pe tot parcursul noptii.

5.        Face anunturile importante din timpul evenimentelor. In mod obisnuit unul din invitati face anunturi pee tot parcursul evenimentului, daca ai un Dj toti invitatii se vor distra si acesta v-a fi cel care se v-a ocupa de anunturi ca inclusiv tu sa stai linistit pe toata perioada evenimentului.

Angajarea unui Dj profesional nu doar ca este o investitie avantajoasa ca pret, un Dj v-a face ca evenimentul sa ramana mult timp in amintirea invitatilor, chiar si tu ii vei putea povestii copilului tau cand o sa creasca cat de frumos a fost la botrezul lui atunci cand era mic.  Un mod bun de a pastra amintiriule e ca pe langa poze sa pastrezi si cateva filmulete de la botez.