3 idei inedite de cadouri

Cauti un cadou indraznet, care sa iasa din tiparele obisnuite? Astazi ti-am pregatit cateva idei speciale de cadouri la un pret redus.

 

l  Sosete colorate

N-o sa auzi niciodata un barbat proclamand ca are prea multe sosete. Asa ca o alta idee speciala de cadou poate fi o pereche de sosete sau un set cadou din mai multe perechi, drept cea mai simpla alternativa in materie de cadouri pentru el. Insa, in detrimentul unor perechi de sosete clasice, poti opta pentru niste sosete amuzante, animate, sosete colorate distinct pe care el le poate purta in diferite moduri si sa-si imbunatateasca totodata si starea de spirit.

 

l  Casti

Chiar daca nu obisnuieste sa asculte muzica la casti, ceea ce e foarte putin probabil macar deseori, o pereche noua de casti ii poate fi de mare folos atunci cand calatoreste, cand se relaxeaza sau atunci cand e la volan.

Astfel, poti alege o serie de casti practice fara fir, compatibile cu numeroase dispozitive din prezent.

 

l  Kit cultivare plante

Are o mica gradina de suflet in care-i face placere sa-si petreaca timpul liber? Sau este atras de natura si de ecosistemele de jur imprejur mereu in timpul liber?

Vom regasi in aceste situatii cu precadere persoanele in varsta, dar nu e exclus si barbatii tineri sa aiba astfel de inclinatii. Asadar, ii poti face cadou un kit de cultivare plante de care el se va indragosti. Un astfel de kit contine toate lucrurile necesare pentru a-si planta si a creste o serie suplimentara de plante.