LivrareFlori Moldova

  • București, B
  • Comerț Online
  • acum 13 zile
  • 6KP5U
1 Lei
OKFLORA MOLDOVA
Oferit de Firmă
Număr de Telefon:
07******** Vezi Numărul de Telefon

Ok Flora este cea mai mare florărie din Moldova. Le reușește să dăruiască oamenilor mai mult decât compoziții originale de flori. Ei sunt cei care oferă în dar emoții de nedescris, însoțite de cele frumoase și colorate buchete.

În afară de flori frumoase OK FLORA este despre emoții frumoase în primul rând. E un lucru obișnuit să mergi să cumperi flori de la un magazin atunci când ai nevoie, și e cu totul diferit și deosebit să primești o livrare de flori atunci când nu ai nici cea mai vagă idee despre ce urmează. Imaginea unui curier care vine cu un buchet cucerește.

În asortimentul nostru găsiți orice tipuri de flori – de la cele mai obișnuite până la cele mai exotice. Vă puteți bucura de bujori în plină toamnă sau de crizanteme în luna mai. Iar dacă nu le avem în stoc la moment - le importăm din Olanda. Durează câteva zile.

 Avem florari calificați, care au învățat la cele mai bune școli de floristică din Moldova sau chiar și în afara țării.

OkFlora se deosebește de alte branduri de la noi din țară în primul rând prin serviciul impecabil de livrare. 

A reușit să adune mulți clienți fideli prin intermediul florilor proaspete și prin calitatea înaltă a deservirii.

OkFlora are o echipă foarte dedicată, foarte atentă la detalii, foarte prietenoasă și nu în ultimul rând - foarte creativă. Aici se nasc cele mai inedite aranjamente livrate de către cei mai atenți și galanți curieri.

Cele mai deosebite compoziții le puteți vedea, accesând site-ul https://livrareflori.md/